ΑΘλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2022 19:45

Απέκτησε τον 17χρονο Γιώργο Βύρλα ο Παναγροτικός

Σε νέα παιδιά επενδύει ο Παναγροτικός Νίκαιας που θέλει να έχει μια αξιόλογη παρουσία στην Α’ τοπική κατηγορία και ο Σύλλογος αυτήν τη φορά ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Γιώργου Βύρλα, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του Πύρρου.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα είναι ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή Γιώργου Μάτου, ο οποίος μέχρι τώρα είναι ευχαριστημένος από τις κινήσεις της διοίκησης, αλλά και από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις.

 

Νέο φιλικό του Ολύμπου Γόννων
*ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 (18:30)

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2022-2023, θα δώσει σήμερα ο Όλυμπος Γόννων.
Συγκεκριμένα, στις 18:30 θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο των Γόννων την ομάδα του Τυρνάβου 2005, που ανέβηκε φέτος στην α’ τοπική κατηγορία και αναμένεται να διεξαχθεί μια ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση.
Ο τεχνικός Δημήτρης Κωστής θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και σε ποιους τομείς χρειάζεται να γίνουν βελτιώσεις.
Σημειώνεται πως στο πρώτο του φιλικό ο Όλυμπος κέρδισε την Πελασγιώτιδα με 3-0.

 

Γεν. Συνέλευση του Αμπελωνιακού

Τη Δευτέρα 22 του μηνός και ώρα 20:00 στο Δημαρχείο Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Αμπελωνιακού για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη, καθώς η ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα καθορίσει τις εξελίξεις ενόψει τις νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass