ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ:

Να στηρίξουμε τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος

*ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 μ.μ. Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ16) ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2022 21:05

Ανοιxτό κάλεσμα στους Λαρισαίους να παρευρεθούν και να στηρίξουν τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος, στον πρώτο αγώνα που δίνουν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ16), απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων.


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ16) (Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship), θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, από αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου έως το Σάββατο 27 Αυγούστου και ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες.
Αύριο στις 8 το βράδυ, είναι προγραμματισμένη η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ αμέσως μετά η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.
Στο πρωτάθλημα μετέχουν οι εξής εθνικές ομάδες, εκ των οποίων οι περισσότερες έχουν φτάσει στην πόλη της Λάρισας: Ελλάδα, Αυστραλία, Κροατία, Ισπανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Ελβετία, Τουρκία, ΗΠΑ, και Νότιος Αφρική.
Η Εθνική Ελλάδος, υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Γ. Τσόκα, προπονήθηκε χθες στο Ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο μετά τα έργα που υλοποίησε ο Δήμος Λαρισαίων έχει εξελιχθεί σε αθλητική υποδομή υψηλών προδιαγραφών και μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass