Θετικά στοιχεία έδειξε η ΑΕΛ

*ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ *ΑΥΡΙΟ ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (18:00)

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2022 21:00

Δύο φιλικά έδωσε μέχρι τώρα η ΑΕΛ στο Καρπενήσι και κέρδισε με το ίδιο σκορ, 1-0, τον Αιολικό Μυτιλήνης και την Παναχαϊκή, αντίστοιχα.


Στην προχθεσινή αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας, οι «βυσσινί» έδειξαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία και αυτό που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, είναι πως σε δύο παιχνίδια η εστία κρατήθηκε ανέπαφη.
Η αμυντική λειτουργία βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο και αυτό στο οποίο θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα είναι το δημιουργικό κομμάτι, έτσι ώστε οι ευκαιρίες που θα δημιουργούνται να αξιοποιούνται στον καλύτερο δυνατό βαθμό.
Το ευχάριστο είναι πως όλοι οι παίκτες προσπάθησαν φιλότιμα και, παρά την κούραση από τις δυνατές προπονήσεις, οι αντιδράσεις τους ήταν σωστές, εφαρμόζοντας αυτά που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.
Την ικανοποίηση μετρίασε ο τραυματισμός των Πλέγα, Ραμίρεζ και του Πεντρόζο, με τον πρώτο να έχει το πιο σοβαρό πρόβλημα.
Αύριο η ΑΕΛ θα δώσει το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι στην Πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, όπου θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τη δυνατή Προοδευτική, ομάδα νεοφώτιστη στη Super League 2.
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ15
Μεθαύριο Δευτέρα 22/8 ξεκινούν οι προπονήσεις και της νεοσύστατης ομάδας Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία θα συμμετάσχει κατ’ εξαίρεση στο οικείο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League 1, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 8/10.
Το πρώτο ραντεβού δόθηκε για τις 6 μ.μ. στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της «Νίκης/Μιχαήλ», με το ρόστερ να διαμορφώνεται επί του παρόντος με ποδοσφαιριστές που προωθούνται από αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και όσους επιλέχθηκαν από το πρώτο στάδιο αξιολόγησης των πρόσφατων δοκιμαστικών προπονήσεων που πραγματοποίησε το τεχνικό επιτελείο, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων τους.
Προπονητής της ομάδας Κ15 είναι ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης.
*Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από το προχθεσινό φιλικό της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass