ΑΘλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2022 9:00

Εκδήλωση διοργανώνει η Αναγ. Καλοχωρίου

Σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου η Αναγέννηση Καλοχωρίου διοργανώνει χοροεσπερίδα στην πλατεία του χωριού, με τη συμμετοχή λαϊκοδημοτικής ορχήστρας.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης το χορευτικό τμήμα από τον Σύλλογο Δρυμού Ελασσόνας και του Μορφωτικού Συλλόγου Καλοχωρίου.

 

Προϋποθέσεις φιλικών αναμετρήσεων
*ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, όσες ερασιτεχνικές ομάδες επιθυμούν να διεξάγουν φιλικές αναμετρήσεις θα πρέπει να ενημερώσουν δύο μέρες τουλάχιστον πριν τη γραμματεία της Ένωσης με επίσημο e-mail αναγράφοντας τα στοιχεία του αγώνα (έδρα, ομάδες, ώρα) όπως και αν επιθυμούν τριπλέτα ή έναν διαιτητή.
Εξοδολόγιο Φιλικών Αναμετρήσεων:
Γηπεδούχος Ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας: 25 ευρώ (Διαιτητής) ή 60 ευρώ (τριπλέτα) + οδοιπορικά
Γηπεδούχος Ομάδα A’ κατηγορίας: 20 ευρώ (Διαιτητής) ή 50 ευρώ (τριπλέτα) + οδοιπορικά
Γηπεδούχος Ομάδα Β’ κατηγορίας: 20 ευρώ (Διαιτητής) ή 40 ευρώ (τριπλέτα) + οδοιπορικά
Γηπεδούχος Ομάδα Γ’ κατηγορίας: 15 ευρώ (Διαιτητής) ή 35 ευρώ (τριπλέτα) + οδοιπορικά
Υπενθυμίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν στις φιλικές αναμετρήσεις δεν απαιτείται να έχουν ενεργό δελτίο στο σωματείο με το οποίο θα αγωνιστούν, αλλά θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν ενεργή κάρτα υγείας, όπως αυτό καθορίζεται από τον νόμο.

 

Οδηγίες για την αγορά παραβόλων από τα σωματεία

Σχετικά με τη νέα διαδικασία αγορά παραβόλων η ΕΠΣΛ τονίζει προς τα σωματεία τα εξής:
«Από την ΕΠΟ αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της αναλυτικά η καινούργια διαδικασία αγοράς παραβόλων, για τη διευκόλυνση των σωματείων.
Επιπλέον, για όσο σωματεία επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν online μια παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί από την ΕΠΟ τη 19η/8/2022 και ώρα 10:00 π.μ. στον παρακάτω σύνδεσμο (link)
https://epo.my.webex.com/epo.my/j.php?MTID=med1c27088a340007b4cb2ab65c638f36
Θερμή παράκληση για παρακολούθηση του ήδη αναρτημένου βίντεο στο site https://paravola.epo.gr/ και των οδηγών που ενσωματώθηκαν στο προαναφερθέν έγγραφο για την αποτελεσματικότερη ενημέρωση των σωματείων».

 

ΣΤΗ SUPER LEAGUE
Σέντρα σε μία ...περίεργη σεζόν, δίχως φαβορί και προγνωστικά
*ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΟΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ (21:30)

Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 τον χειμώνα, σε συνδυασμό με τα όσα έχουμε δει ως τώρα στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, συνθέτουν ένα απρόβλεπτο σκηνικό στη Super League, η οποία το τριήμερο 19-21 Αυγούστου ανοίγει την αυλαία της για τη σεζόν 2022/23.
Το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της σεζόν διεξάγεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό (21:30), όπου κοντράρονται Βόλος και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες απέτυχαν πέρυσι να μπουν στα Play Off και κατέφυγαν σε αλλαγή προπονητή, με τον 49χρονο Γάλλο Οσβάλντ Τανσό να αναλαμβάνει τους Θεσσαλούς και τον 55χρονο Ηρακλή Μεταξά να αφήνει τα Γιάννενα για τους Αρκάδες.
Από το λεγόμενο «Big-5», μόνο η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας. Με τον Ματίας Αλμέιδα, πλέον, στον πάγκο της και με την προοπτική της εισόδου στην «Opap Arena-Αγιά Σοφιά», ο «Δικέφαλος» θέλει να αφήσει πίσω του την εφιαλτική περασμένη σεζόν, όταν κι απέτυχε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρώτος αντίπαλος η Λαμία του Τζιανλούκα Φέστα, στο «Αθανάσιος Διάκος» (20/8, 21:30), η οποία έσωσε τη χρονιά στα μπαράζ.
Ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να ξεπεράσει γρήγορα τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League και να ξεκινήσει με το δεξί τις εγχώριες υποχρεώσεις, υποδεχόμενος στην Τούμπα (20/8, 21:45) τον... αλλαγμένο Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου. Νωρίτερα την ίδια μέρα, στο Περιστέρι (20/8, 20:00), Ατρόμητος και ΟΦΗ αναζητούν ένα θετικό ξεκίνημα έπειτα από την μέτρια περυσινή σεζόν, έχοντας διατηρήσει στους πάγκους τους, τους Κρις Κόουλμαν και Νίκο Νιόπλια, αντίστοιχα.
Οι γηπεδούχοι φαντάζουν ως τα απόλυτα φαβορί, την Κυριακή (21/8). Ο Παναθηναϊκός, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του UEFA Europa Conference League, περιμένει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00) τον εκπληκτικό, πέρυσι, Ιωνικό του Δημήτρη Σπανού. Νωρίς από την Ευρώπη αποκλείστηκε και ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) το νεοφώτιστο Λεβαδειακό που, με τον Γιάννη Ταουσιάνη και πάλι στον πάγκο, θα προσπαθήσει για την έκπληξη.
Τέλος, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πρωταθλητές αντικατέστησαν τον Πέδρο Μαρτίνς με τον Κάρλος Κορμπεράν και ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τον Μεταξά με τον Θανάση Στάικο, ευελπιστώντας να πραγματοποιήσουν ακόμα μία, την τρίτη σερί, εξαιρετική σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
ΣΗΜΕΡΑ
21:30 ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης
ΑΥΡΙΟ
20:00 Ατρόμητος-ΟΦΗ
21:30 Λαμία-ΑΕΚ
21:45 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
ΚΥΡΙΑΚΗ (21/8)
20:00 Παναθηναϊκός-Ιωνικός
20:30 Άρης-Λεβαδειακός
22:00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass