Διπλά ικανοποιημένος ο Παναγιώτης Γκουτσίδης

*Από την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΛ και τη νίκη κόντρα στον Αιολικό *Ρεπό χθες και στιγμές χαλάρωσης στην πλατεία Καρπενησίου

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2022 20:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Διπλά ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης, από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στη φιλική αναμέτρηση με τον Αιολικό , όπου οι «βυσσινί» με γκολ του Παπαγεωργίου επικράτησαν 1-0.
Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας έμεινε ευχαριστημένος καταρχήν από τη φιλότιμη προσπάθεια όλων των παικτών και από το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως μια ομάδα που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την καινούργια αγωνιστική περίοδο, πρέπει να κερδίζει και στους αγώνες προετοιμασίας.
Γενικά η ΑΕΛ απέναντι στον σύλλογο της Μυτιλήνης αγωνίστηκε με την πρέπουσα σοβαρότητα και το πρώτο δείγμα γραφής ήταν θετικό, στέλνοντας οι παίκτες αισιόδοξα μηνύματα.
ΟΙ... ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ
Δεκαπενταύγουστος χθες και τρεις εορτάζοντες είχαν την τιμητική τους. Πρόκειται για τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και τους ποδοσφαιριστές Μάριο Ογκμποε και Παναγιώτη Νινίκα, που δέχθηκαν τις ευχές σε στιγμές χαλάρωσης στην πλατεία του Καρπενησίου.
Μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον με πολλή δροσιά και το κλίμα να είναι πολύ ευχάριστο, καθώς όλα δουλεύουν ρολόι και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από όλους, πως τη νέα σεζόν η ΑΕΛ θα δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και θα διεκδικήσει με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, την άνοδο στη Super League 1.
Μετά το χθεσινό ρεπό, σήμερα οι παίκτες θα επανέλθουν σε ρυθμούς προετοιμασίας, με δύο προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν πρωί και απόγευμα.
Το επόμενο φιλικό των «βυσσινί» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη 18 Αυγούστου με αντίπαλο την Παναχαϊκή, που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.
Ο αγώνας θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 18:00.
ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΒΛΙΩΡΑΣ
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βλιώρας θα κατέβει σήμερα από το Καρπενήσι και θα μεταβεί σε ένα άλλο βουνό, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα συμμετάσχει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 21 Αυγούστου σε καμπ της Εθνικής Παίδων, για να επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΖΟΝΟΥ
Εν τω μεταξύ, στο Καρπενήσι βρίσκεται για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Κοζονού προκειμένου να δοκιμαστεί. Οι «βυσσινί» έφεραν στην Ελλάδα τον νεαρό από την Ακτή Ελεφαντοστού αριστερό μπακ, προκειμένου να δοκιμαστεί και εφόσον ικανοποιήσει να αποκτηθεί. Μάλιστα o «έγχρωμος» ποδοσφαιριστής Κοζονού αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο για 43 λεπτά στη φιλική αναμέτρηση με τον Αιολικό, θα παραμείνει και τις επόμενες μέρες προκειμένου να του δοθούν οι ευκαιρίες για να δείξει τις δυνατότητές του, σε μια θέση που η ομάδα της Λάρισας χρειάζεται ενίσχυση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass