Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ)

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΜΕΖΟΥΡΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2022 20:35

Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ), θα διεξαχθεί την Κυριακή (28-08-2022) και ώρα 09:00 στο Άλσος του Μεζούρλου Λάρισας.


Στις κατηγορίες Μάστερς Α/Γ, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι και Sportive, σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια.
Σε περίπτωση που απαιτηθούν κυκλοφορικές ρυθμίσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.
Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης εν λόγω αγώνα να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά, προειδοποποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης του εν λόγω αγώνα.
Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, έχει πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα ο αγώνας και να τον απολαύσουν οι φίλοι της ποδηλασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass