Ενας άνθρωπος με ήθος ανέλαβε πρόεδρος στην Ακαδ. Ελασσόνας

Δ. ΔΡΙΣΤΕΛΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2022 20:35

Μια νέα σελίδα άνοιξε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ελασσόνας, της οποίας πρόεδρος της ανέλαβε ο Δημήτρης Δριστέλας, ένας άνθρωπος με ήθος, που ήρθε με τους συνεργάτες του να συνεχίσουν το έργο της απερχόμενης διοίκησης.


Ο Δριστέλας αγωνίστηκε με επιτυχία στον Απόλλωνα Λάρισας και ξεχώρισε για το πάθος του, ενώ και οι αντίπαλοί του μιλούσαν με κολακευτικά λόγια για τα ταλέντο του.
Ακολούθως έπαιξε στον Αχιλλέα Φαρσάλων, την Ελασσόνα όταν έγινε η συνένωση, στον Π.Ο.Ε. και τερμάτισε την καριέρα του, στην ομάδα που ξεκίνησε τον Κεραυνό Δρυμού.
Σε δηλώσεις που έκανε, επισήμανε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της καινούριας διοίκησης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας και τον καθένα ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου για τη θέση του προέδρου της ομάδας.
Αισθάνομαι ευγνώμων που σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς σημαντικοί παράγοντες έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση του συλλόγου θέλοντας να βοηθήσουν κι αυτοί στη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της προηγούμενης διοίκησης. Εύχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών της οικογένειας της Ακαδημίας.
Ευχαριστώ πολύ, τον απερχόμενο πρόεδρο Λυγούρα Αθανάσιο για τη θητεία του τα τελευταία τρία χρόνια, που επιβραβεύτηκε με την άνοδο της ομάδας στη Β ΕΠΣΛ. Ένας αφανής και... παρεξηγημένος παράγοντας που έχει προσφέρει σε πολλές διοικήσεις ομάδων της πόλης μας εδώ και πολλά χρόνια.
Τον Γιάννη Σαμαρά, την Ποδοσφαιρική Σημαία της πόλης μας, που ήταν ο πρώτος που πίστεψε στην ύπαρξη και τη σημασία αυτής της ομάδας. Η στήριξη που έδωσε σ’ αυτήν και στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η αγάπη του σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ήταν σημείο αναφοράς .
Τον Διονύση Ζδάνη, έναν πραγματικό φίλο αλλά και κομβικό παράγοντα, που χωρίς τη μεγάλη βοήθεια και στήριξή του σε όλα δεν θα υπήρχε αυτή η ομάδα.
Τέλος τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, που αδιάλειπτα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, εκτελώντας ακόμα πολλές φορές και χρέη διοίκησης, στηρίζοντας έτσι το υγιές ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Η Ακαδημία Ποδόσφαιρου Ελασσόνας ήρθε για να μείνει και είναι ανοιχτή σε όλες τις υγιείς ποδοσφαιρικά συνεργασίες με όλα τα σωματεία της επαρχίας μας, κάτι που έκανε εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας ποδοσφαιριστές αφιλοκερδώς και πάντα με γνώμονα την πρόοδό τους, αλλά και τη στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νόμου μας.
Σαν διοίκηση ευελπιστούμε στην άμεση και καλή συνεργασία με όλους τους φορείς, τη διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας για την ανάδειξη του υγιούς Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου πράγμα που πρεσβεύουμε όλοι μας».

 

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:
Πρόεδρος: Δριστέλας Δημήτριος.
Αντιπρόεδρος Ά: Έξαρχος Δημήτριος
Αντιπρόεδρος Β: Βαφειάδης Αναστάσιος
Γεν. Γραμματέας: Μπούσιας Βασίλειος
Ειδ. Γραμματέας: Λυγούρας Αθανάσιος
Γεν. Αργηγός Α: Σαμαράς Γιάννης
Γεν. Αρχηγός Β: Κόσιβας Λάζος
Ταμίας: Σδάνης Διονύσης
Έφορος Υλικού: Βίτκος Νικόλαος
Υπεύθυνος Μάρκετινγκ: Γκανάτσιος Δημήτριος
Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Τσιάτσικας Δημήτριος
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Γαλανος Σταύρος
Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης: Γεωργούλας Λάζαρος
Μέλη:
Κουτσιώρας Κωνσταντίνος
Καραγιώργος Αθανάσιος
Καλογήρος Φίλιππος
Μωυσίδης Γεώργιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass