Το πρώτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ

ΕΝΝΕΑΜΕΛΗΣ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2022 20:00

Πραγματοποιήθηκε χθες πρώτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης, καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής και τους μικρομετόχους κ.κ. Βαλασόπουλο και Παυλόπουλο.

Στη διάρκειά της, μετά από ώριμη συζήτηση, προτάθηκε και εξελέγη το εξής 9μελές νέο Δ.Σ. της ομάδας, που θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα και το απαρτίζουν: Αχιλλέας Νταβέλης, Ιωάννης Νταβέλης, Αθανάσιος Νταβέλης, Δημήτριος Παπαλέξης, Αναστασία Καραγκιόζη, Αναστάσιος Βενέτης, Νικόλαος Κορομπίλιας, Γλυκερία Τζουβάρα και Ιωάννης Δήμας (εκπρόσωπος Ερασιτεχνικής).
Ευτυχής για την οικονομική διευθέτηση το πρωί του ban από την FIFA, ο κ. Νταβέλης ξεκίνησε την τοποθέτησή του τονίζοντας πως: «Όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει ως τη γιορτή της Μεγαλόχαρης, επετεύχθησαν. Τα καταφέραμε παρά τη διάρκεια της διαδικασίας στην ΕΕΑ, όπου οφείλω να πω ότι συνάντησα σοβαρούς ανθρώπους, τους οποίους χρειάζεται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πλέον είμαστε πανέτοιμοι να υλοποιήσουμε και τους μεταγραφικούς στόχους μας, καθώς είναι νομοτέλεια να θέλουμε ως ΑΕΛ να πρωταγωνιστήσουμε».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους νεαρούς οπαδούς, εκφράζοντας την επιθυμία του να τους πείσουν όλοι μαζί να οργανωθούν, για να μπορεί να υπάρξει θεσμική επικοινωνία με την ΠΑΕ, ενώ εξέφρασε προς όλους τις ευχαριστίες του και ιδίως προς την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τονίζοντας ότι ξεκινάει μια νέα εποχή στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
Κατέληξε, δε, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η ΠΑΕ θα απαντάει όπως σήμερα με πράξεις σε λεκτικές ή άλλες προκλήσεις, ζητώντας απ’ όλους τους παρόντες να είναι οι κύριοι πρεσβευτές της ΑΕΛ στη λαρισινή κοινωνία και όχι μόνο.
Επί των ανωτέρω θεμάτων ακολούθησε συζήτηση σε ατμόσφαιρα σύμπνοιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass