Πάτησε Καρπενήσι η ΑΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ (18:00) - ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ BAN, ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2022 17:02

Ευχάριστα ήταν τα χθεσινά νέα για την ΑΕΛ, καθώς η ΠΑΕ όπως ανακοινώθηκε, ολοκλήρωσε όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση του ban, που επιβλήθηκε από τη FIFA, αφού πλήρωσε τις υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση και είναι σε επαφή και με την ΕΠΟ για να αποκτήσει ξανά δικαίωμα μεταγραφών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «βυσσινί» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.
Κατά τα άλλα, οι «βυσσινί» βρίσκονται από χθες το μεσημέρι στο πανέμορφο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα παραμείνουν σε ένα δροσερό περιβάλλον, μέχρι τις 26 του μηνός.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου υπό βροχή και σε ιδανικές συνθήκες, καθώς στο κυρίως γήπεδο προπόνηση έκανε την ίδια ώρα η Καλαμάτα του Σάκη Τσιώλη.
Σήμερα η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της φετινό φιλικό παιχνίδι με τον Αιολικό Μυτιλήνης, ομάδα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ώρα έναρξης του φιλικού αγώνα, που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο του Καρπενησίου είναι στις 18:00. Ο τεχνικός των «βυσσινί», Παναγιώτης Γκουτσίδης, θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του και να κάνει τις πρώτες σκέψεις για βασικούς και μη, ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής σεζόν 2022-2023.
Για τον Αιολικό σημειώνεται πως είναι το 4ο φιλικό ματς στο βουνό, καθώς έπαιξε πριν με τον Ολυμπιακό από τον οποίο και ηττήθηκε με 5-0, με την Καλαμάτα από την οποία έχασε 1-0 και με τον Ομόνοια Αραδίπου με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο προπονητής της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή των «βυσσινί» τους Κώστα Θεοδωρόπουλο, Στέφανο Σουλούκο, Λάμπρο Αντωνόπουλο, Νίκο Γιώτα (τερματοφύλακες), Θανάση Παπαγεωργίου, Θεοχάρη Ηλιάδη, Νίκο Γκοτζαμανίδη, Γιώργο Μαϊδανό, Μαξίμ Μαξιμένκο, Πέτρο Καλουτσικίδη-υπό απόκτηση, Άγγελο Γωγουβίτη-υπό απόκτηση (αμυντικοί), Ηρακλή Γαρουφαλιά, Κώστα Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, Παναγιώτη Νινίκα, Μάρκο Νίνο, Δημήτρη Μιλτιάδη, Δημήτρη Μαυριά, Αργύρη Κούκο, Κώστα Πλέγα-υπό απόκτηση, Δημήτρη Θωμαϊδη-υπό απόκτηση (κεντρικοί), Μάριο Όγκμποε, Κριστιάν Κούστα, Μιχάλη Τσουμάνη, Σπύρο Γλυνό, Νίκο Βλιώρα και Κυριάκο Ζησούλη (επιθετικοί).

 

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΕΝΤΡΟΖΟ
Ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ατλάντα, Φαμπρίτσιο Πεντρόζο, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη χώρα του δέχθηκε πρόταση από την ΠΑΕ ΑΕΛ και ετοιμάζεται να έρθει στη Λάρισα, για να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Φαμπρίτσιο Πεντρόζο (Fabricio Pedrozo) γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1992 στο Eldorado μπορεί να αγωνιστεί πλάγια αριστερά στην επίθεση, αλλά και στην κορυφή, έχει ύψος 1.78 μ. και την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές και 1 γκολ στη Β’ Εθνική Αργεντινής. Συνολικά με την Ατλάντα αγωνίστηκε σε 86 αγώνες, σημείωσε 11 τέρματα και έδωσε 3 ασίστ. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Κρουσέρο ντελ Νόρτε (9 ματς), Δε Στρόνγκεστ (5 ματς), Σαν Λορέντσο (3 παιχνίδια) και Αλντοσίβι (1 συμμετοχή).
*Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ στο Καρπενήσι και μας παραχωρήθηκαν από το Evrytania Sport και τον Δημήτρη Κολλημένο, τους οποίους η «Ελευθερία» και ευχαριστεί.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass