Στην Ιταλία και ο Ράμα του Ηρακλή Λάρισας

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ (18:00, AEL FC ARENA)

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2022 21:05

Απεστάλη και η 2η επίσημη πρόσκληση ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάρισας. Πρόκειται για τον Άντζελο Ράμα (2005) που βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και δοκιμάζεται από την ομάδα της U.C. Sampdoria. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να πείσει τον προπονητής της U16 Sampdoria Buono Nicolo, που βρισκόταν στο 3ημερο Scouting Camp.


Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση το λαρισινό σωματείο «ευχόμαστε στον Άντζελο καλή επιτυχία και να κυνηγήσει μέχρι τέλους τα όνειρά του! Ελπίζουμε να διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα της Sampdoria και σύντομα να τον δούμε να αγωνίζεται στα γήπεδα της Serie A!».
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Εν τω μεταξύ σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Χρήστου Παπαδόπουλου στην ομάδα της Τζένοα ο Ηρακλής Λάρισας θέλοντας να διευκρινίσει ορισμένα πράγματα αναφέρει σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ο ποδοσφαιριστής μας όντως εντυπωσίασε τους Ιταλούς Scouters, κατά τη διάρκεια του τριήμερου «1st Scouting Camp in Larissa» που διοργάνωσε η ομάδας μας και «άναψαν το πράσινο φως» για την απευθείας μεταγραφή του!
Το σωματείο μας, σεβόμενο την ιστορία του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού ιταλικού συλλόγου, θα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Τζένοα, η οποία και θα γίνει όταν ολοκληρωθούν όλα τα τυπικά και στη συνέχεια θα προβεί σε ανάλογες αναφορές - ευχαριστίες για μία τόσο σημαντική στιγμή για όλους εμάς!».
ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει ο Ηρακλής Λάρισας. Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο 13/8 οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχτούν στο AEL FC Arena στις 18:00 την Α.Ε. Κιλελέρ (γενική είσοδος 5 ευρώ). Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των υπόλοιπων φιλικών αγώνων του Ηρακλή Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass