Εν αναμονή μεταγραφών στον Απόλλωνα Λάρισας

ΕΧΟΥΝ «ΚΛΕΙΣΕΙ» ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΤΑΓΚΟΣΤΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΓΚΑΡΣΙΑ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2022 21:00

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, η έναρξη του οποίου αποτελεί μέχρι στιγμής μεγάλο ερωτηματικό.


Οι «κυανόλευκοι» οδεύουν προς το τέλος της τέταρτης εβδομάδας της προετοιμασίας τους, ενώ μετά τον 15Αύγουστο οι ρυθμοί θα ανέβουν ακόμα περισσότερο. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί κανονικά και το τριήμερο 13-15 Αυγούστου θα δοθεί ρεπό, προκειμένου παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο με τους οικείους τους. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν ξανά την Τρίτη 16 του μηνός.
Ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας δείχνει ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του. Στα θετικά καταγράφονται τόσο η πολύ καλή διάθεση όλων των παικτών και το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα τραυματισμών. Μέχρι τώρα το κυρίως βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, ενώ από την ερχόμενη Τρίτη θα δίνεται βαρύτητα και στην τακτική.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά η ομάδα συνεχίζει τις κινήσεις της προκειμένου να ενισχυθεί στον βαθμό που πρέπει. Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν κάποιες μεταγραφές και να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Στόχος των υπευθύνων της ΠΑΕ και του προπονητή Βαγγέλη Μόρα είναι το αργότερο σε 15 ημέρες να έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 90% το ρόστερ, ούτως ώστε η ομάδα να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στο θέμα της τακτικής που είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Εκτός των παικτών που έχουν ανακοινωθεί επίσημα μέχρι τώρα από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, θα πρέπει να τονιστεί ότι τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα φορέσει τη νέα σεζόν ο Αργεντινός επιτελικός μέσος Λούκας Γκαρσία που αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.
Παράλληλα δύο Ιταλοί θα ενταχτούν στο έμψυχο δυναμικό της λαρισινής ομάδας. Πρόκειται για τον Γκαμπριέλ Μελί που παίζει στη θέση του τερματοφύλακα και προέρχεται από την Έμπολι και τον Ματία Νταγκοστίνο από την Άσκολι που αγωνίζεται στα άκρα του κέντρου και της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές αυτοί μετείχαν κανονικά στην προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας στη Σλοβενία και αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα στους «κυανόλευκους» αναμένεται να υπογράψει και ο Δημήτρης Φυτόπουλος, επιθετικός μέσος που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass