Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Κορακίδης

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Κ20

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2022 20:40

Ο Γιάννης Κορακίδης ζει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, καθώς είναι παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο νεαρός ρίπτης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, που φιλοξενείται στην πόλη Κάλι της Κολομβίας, καθώς με βολή στα 79 μέτρα και 11 εκατοστά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά, ο υπεύθυνος ελέγχου εγκυρότητας, ακύρωσε τη σπουδαία βολή του Έλληνα πρωταθλητή, που συνιστά και την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο. Όμως μετά την άμεση κινητοποίηση του επικεφαλής Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ, Γιώργου Γιατρουδάκη και του τεχνικού διευθυντή, Στέφανου Ματάκη, οι οποίοι κατέθεσαν προφορική ένσταση και ζήτησαν να δουν και να αναλυθεί το βίντεο, ο Κορακίδης δικαιώθηκε και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο Γιάννης Κορακίδης, αθλητής του Γιάννη Χρίστογλου, έστειλε διαδοχικά τη σφύρα του στα 73.84μ, Χ, 69.80μ, Χ 75.59μ, 79.11μ και Χ. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Φινλανδoς, Μαξ Λαμπίνεν με 76.33μ. και το χάλκινο, ο Κύπριος, Ιωσήφ Κεσίδης με 76.32μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass