Ραγδαίες εξελίξεις στο Μακρυχώρι

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Ο ΤΟΥΡΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2022 20:30

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στον Αετό Μακρυχωρίου, καθώς ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης Κώστας Τουρλακόπουλος αποφάσισε να συνεχίσει στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Συλλόγου, αν και είχε παραιτηθεί, με αποτέλεσμα η ομάδα να αποχωρήσει πέρυσι από το Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Χθες ο κ. Τουρλακόπουλος εξόφλησε το χρέος προς την ΕΠΟ, από την περσινή αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα και δήλωσε συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι ο Αετός Μακρυχωρίου θα δώσει κανονικά το «παρών» τη νέα χρονιά, στο πρώτο τη τάξει ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Νομού Λάρισας και αυτό είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τους φίλους του σωματείου. Από δω και πέρα οι κινήσεις επικεντρώνονται στην ανεύρεση προπονητή και στις μεταγραφές παικτών, προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

ΚΑΙ ΟΙ 16 ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Όλες οι ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή Α’ DE-TOX (συνολικά 16) δήλωσαν εμπρόθεσμα συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα. Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Αετός Μακρυχωρίου, Φαλανιακός, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Α.Ε. Κιλελέρ, Αχιλλέας Φαρσάλων, Παναγροτικός Νίκαιας, Όλυμπος Γόννων, Σμόλικας Φαλάνης, Α.Ο. Μαυροβούνιου, Δαμασιακός, Δήμητρα Γιάννουλης, Δόξα Βλαχογιαννίου, Πελασγιώτιδα, Αστήρ Μελισσοχωρίου, Α.Ο. Τύρναβος 2005, Κίσσαβος Συκουρίου.
*Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο όλες οι παραπάνω ομάδες θα πρέπει να έχουν σύμβαση με προπονητή UEFA B. Οι συμβάσεις των προπονητών, αλλά και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά έκδοσης δελτίου πιστοποίησης (κάρτα πάγκου) θα πρέπει να προσκομιστούν στα γραφεία της ΕΠΣΛ μέχρι το τέλος του μήνα, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση του Πρωταθλήματος. Παράλληλα από την ΕΠΣΛ τονίζεται προς τα σωματεία ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν κάνει την επικαιροποίηση των στοιχείων στο μητρώο της ΓΓΑ, ειδάλλως σύμφωνα με τον Νόμο Αυγενάκη δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα και στη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Από την ΕΔ/ΕΠΣΛ ανακοινώθηκε ότι όσοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στις φιλικές αναμετρήσεις των τοπικών σωματείων θα πρέπει να το δηλώσουν στη Γραμματεία της ΕΠΣΛ. Επιπλέον υπενθυμίζεται προς όλους τους αξιωματούχους αγώνα ότι θα πρέπει να προσκομίσουν καρδιολογικές εξετάσεις, οφθαλμολογικές εξετάσεις και ποινικό μητρώο μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, για να μπορούν να ορίζονται στους αγώνες για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022-2023.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass