Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία του Π.Ο.Ε.

Νίκος Φώλλας: Δημιουργούμε μια ανταγωνιστική ομάδα με ιδιαίτερα υψηλούς στόχους - Δημήτρης Ματούλας: Εκλεισε ένας επιτυχημένος κύκλος. Νέα αρχή, νέα χρονιά από το μηδέν - Παναγιώτης Μωυσίδης: Η διοίκηση εγγυάται τη σύμπνοια και την υγεία που βγάζει η ομάδα στην κοινωνία μας

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2022 20:45

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Εβδομάδα προσαρμογής με αναγνωριστικές προπονήσεις για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία του, μέσα σε οικογενειακό κλίμα.


Οι προπονήσεις είναι καθημερινές από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί, ενώ κάποιες ημέρες οι προπονήσεις θα είναι και διπλές (…από τις 6.30 το απόγευμα). Συνεχίζονται οι προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά για όλους τους ποδοσφαιριστές.
Η «Ε» βρέθηκε κοντά στην προετοιμασία του Π.Ο.Ε. από την πρώτη ημέρα και ήδη κατέγραψε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παρακάτω δηλώσεις στην «Ε»:
Νίκος Φώλλας (προπονητής): «Ξεκινήσαμε με συνεχή συνεργασία με τη διοίκηση, φροντίζοντας για την ανανέωση του «ρόστερ» της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Κοινή συνισταμένη η ανανέωση της εμπιστοσύνης στα παιδιά του περσινού ρόστερ. Μεταγραφικά θα γίνουν 2-3 ακόμα προσθήκες, με αξιόλογες κινήσεις ενίσχυσης στο μέτρο του δυνατού. Παράλληλα, αξιολογείται το πλούσιο υλικό των τμημάτων υποδομής και ήδη προωθούνται νεαροί ποδοσφαιριστές στη μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους. Να σας θυμίσω πως με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα. Εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Έμφαση στο ντόπιο υλικό και σε νεαρούς. Χαμηλός ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και επιτυχημένη χρονιά».
Δημήτρης Ματούλας (αρχηγός): «Η ομάδα θα κινηθεί όπως και την περσινή χρονιά με βλέψεις για πρωταθλητισμό και βέβαια για άνετη παραμονή στην κατηγορία. Ποντάρουμε στη δουλειά όλων μας με τον νέο προπονητή Νίκο Φώλλα, αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που θεωρείται δεδομένο. Όπως ανέφερα και στην πρώτη συνάντηση της «οικογένειας» του Π.Ο.Ε., έκλεισε ένας επιτυχημένος κύκλος της περσινής χρονιάς. Τώρα είμαστε σε μια νέα αρχή, μια νέα χρονιά και όλα ξεκινούν από το «μηδέν». Έκλεισε μια σελίδα και ανοίγει μια καινούργια. Με τη δουλειά και τη συνέπεια όλων θα προχωρήσουμε. Καλή χρονιά με υγεία για όλους και χωρίς τραυματισμούς».
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα «κατέθεσε» ο Παναγιώτης Μωυσίδης (γενικός αρχηγός) στο ξεκίνημα της ομάδας: «Καταρχήν, θα ήθελα να καλωσορίσουμε τον νέο μας προπονητή Νίκο Φώλλα, έναν άνθρωπο γέννημα - θρέμμα του Ελασσονίτικου ποδοσφαίρου. Ο Νίκος έχει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη από σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και του ευχόμαστε καλή αρχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους που βρίσκονται κοντά μας στις προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στον αγαπημένο μας ΠΟΕ. Ευχόμαστε, όλοι μαζί σαν οικογένεια να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Επιπλέον, εμείς σαν διοίκηση θα συνεχίσουμε στο ίδιο επιτυχημένο έργο της περυσινής χρονιάς, η οποία έκλεισε με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ακόμη, θα ήθελα να σταθώ στην προσπάθεια του προέδρου του Άλκη Χατζηβασίλη και όλης της διοίκησης που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον ΠΟΕ που εγγυάται την σύμπνοια και την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα στην κοινωνία μας, όπως και το σκαλοπάτι για το επόμενο επαγγελματικό βήμα τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των προπονητών μας. Τέλος, προσωπικά θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στους δύο πρώην αξιόλογους συνεργάτες μας, Βαγγέλη Μόρα και Ανδρέα Τσιρβούλη, τα καλύτερα για την νέα τους επαγγελματική ομάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί άφησαν το δικό τους λιθαράκι και έγραψαν τη δική τους προπονητική ιστορία μέσα από τον μεγάλο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας με επαγγελματισμό, σεβασμό και ήθος όλο αυτό το διάστημα».

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του ΠΟΕ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, έχει ως ακολούθως:
6/8 Πανσερραϊκός (Βελβεντό Κοζάνης)
11/8 Διγενής Νεοχωρίου (εκτός)
20/8 Τρίκαλα (εκτός)
24/8 Τύρναβος 2005 (εκτός)
4/9 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (εντός)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass