Λεβαντόφσκι:

«Είπαν πολλές ...βλακείες για εμένα»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2022 19:29

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, επέκρινε την «πολιτική» της πρώην ομάδας του, Μπάγερν Μονάχου, από την οποία αποχώρησε για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος σημείωσε 344 γκολ σε 375 εμφανίσεις με τους Βαυαρούς, αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα, έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ και αφού τον περασμένο Μάιο, είχε πει ότι η ιστορία του με την Μπάγερν τελείωσε και πως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μείνει στους πρωταθλητές Γερμανίας.
«Είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου στην Μπάγερν, με το επιτελείο, με τον προπονητή και όλα αυτά θα μου λείψουν γιατί πέρασα όμορφα εκεί», είπε ο Λεβαντόφσκι στο ESPN και πρόσθεσε: «Ο,τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν, ήταν φυσικά και πολλή... πολιτική. Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα γιατί μπορεί να με πουλήσει σε άλλο σύλλογο, πριν να ήταν δύσκολο να το εξηγήσω στους φιλάθλους. Και έπρεπε να το δεχθώ, παρ’ όλο που ήταν πολλές οι... βλακείες που είπαν για εμένα».
Ο Λεβαντόφσκι πρόσθεσε ότι η απόφασή του να φύγει από την Μπάγερν δεν είχε καμία σχέση με την επιδίωξη του συλλόγου για να αποκτήσει τον Νορβηγό επιθετικό Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος εντάχθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass