Ηλεκτρονικός πίνακας τοποθετείται στο Αλκαζάρ

Η ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΑΓΚΟΓΙΕΒΙΤΣ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2022 21:09

Του Σωτ. Κέλλα

Λίφτινγκ στο γήπεδο Αλκαζάρ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς καθώς εκτός από το νέο ταρτάν που θα τοποθετηθεί τον Σεπτέμβριο για τις ανάγκες του στίβου, θα γίνουν δυο ακόμα έργα που έχουν άμεση σχέση με την ΑΕΛ που θα αγωνίζεται στη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση.
Το πρώτο είναι ο ηλεκτρονικός πίνακας που θα τοποθετηθεί μετά από πολλά χρόνια, και το δεύτερο  η τοποθέτησε τουρνικέ για την είσοδο των φιλάθλων. Τα έργα θα γίνουν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά από σχετικό αίτημα που έχει υποβάλει η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου για τις ανάγκες αναμόρφωσης του γηπέδου.


Πάντως όλα δείχνουν ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για την ολοκλήρωση των έργων αφού το πρωτάθλημα δύσκολα θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, αν κρίνουμε από την ανακοίνωση ότι η ΑΕΛ όρισε τη συγκεκριμένη μέρα φιλικό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Θα προηγηθεί ένα ακόμα φιλικό στις 3 Σεπτεμβρίου με την Κηφισιά.

ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ
Η άφιξη των νεοαποκτηθέντων Πλέγα, Θωμαΐδη και Καλουτσικίδη και η ενσωμάτωσή τους στην ομάδα δείχνουν την πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ να τελειώσει με το απαγορευτικό των μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ΑΕΛ από τη ΦΙΦΑ λόγω οφειλών σε παίκτες. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αχιλλέας Νταβέλης βρίσκεται σε επαφή με τον Σέρβο νομικό Φίλιπ Μπλαγκόγιεβιτς για την εξόφληση ή τον διακανονισμό των οφειλών προκειμένου οι «βυσσινί» να ανακοινώσουν τις μεταγραφές τους.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες έγινε προπόνηση στις 19.00 και πληροφορίες θέλουν να υπήρξε ομιλία του τεχνικού διευθυντή Τάσου Βενέτη που με τη συμπεριφορά του ήδη έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές . Προχθές μίλησε στους παίκτες έστω και για λίγο ο αθλητικός διευθυντής Στάθης Ταυλαρίδης ενώ παρών ήταν και ο υπεύθυνος σκάουτινγκ Σωκράτης Μπουντούρης.
Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες από τους αρχηγούς έγινε γνωστό στους συμπαίκτες τους ότι μετά από συζήτηση που είχαν με τον μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Νταβέλη θα εξοφληθούν μέχρι τέλη Αυγούστου, κάτι που προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση αφού ήδη έχουν πάρει ένα μέρος πριν την πρώτη συγκέντρωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass