Ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας στις εκδηλώσεις «Με Θέα το Αιγαίο»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2022 20:00

Ο θεσμός «Με Θέα το Αιγαίο» που αγαπήθηκε από το κοινό και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών και με τη βοήθεια πολλών εθελοντών φορέων υπόσχεται, από σήμερα έως τις 26 Αυγούστου, έναν μήνα γεμάτο από ενδιαφέρουσες, προσεγμένες εκδηλώσεις.


Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), συμμετέχοντας για δεύτερη φορά πραγματοποιεί αγώνες αντισφαίρισης ξυλορακέτας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναρτήθηκε, αύριο Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στο Στόμιο Λάρισας.
Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνονται τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για το Σωματείο μας να συμμετάσχει υποστηρίζοντας τις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς του Δήμου Αγιάς «Με Θέα στο Αιγαίο», προσφέροντας την ευκαιρία διάχυσης του αθλητικού έργου που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή.
Η αθλητική εκδήλωση των αγώνων αντισφαίρισης ξυλορακέτας, έχει ανοιχτό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν κάποιο σύλλογο. Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές- αθλήτριες από οποιονδήποτε σύλλογο, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές – αθλήτριες που δεν ανήκουν σε συλλόγους.
Μετά από τα παραπάνω:
* Παροτρύνουμε τα μέλη μας αθλητές και αθλήτριες καθώς και τους λάτρεις της ξυλορακέτας μικρούς και μεγάλους ανεξαρτήτως επιπέδου καθώς και όλο τον κόσμο της Λάρισας, να έρθει για να παρακολουθήσει τους αγώνες, να συμμετάσχουν σ΄ αυτή την αθλητική εκδήλωση, δηλώνοντας τις συμμετοχές τους στη γραμματεία στον χώρο των αθλητικών εκδηλώσεων.
* Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην παραλία του Στομίου και συγκεκριμένα σε διαμορφωμένο χώρο υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Αγιάς, εμπρός και δίπλα από το Beach Bar Laska.
* Κατηγορίες Ομάδων: δυάδες ανδρών, τετράδες ανδρών και μικτών δυάδων και μικτών τετράδων.
* Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
* Στους αγώνες θα αθλοθετηθούν μετάλλια για τους νικητές που θα επιτύχουν υψηλή κατάταξη, για τις τρεις πρώτες θέσεις και των τεσσάρων κατηγοριών.
Κρίνεται σκόπιμο να σας επισημάνουμε ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με το σύστημα μέτρησης και υποστήριξης Mobi Xeyes. Οι βασικές απαιτήσεις (ταχύτητα, πτώσεις κ.α.) θα προσδιοριστούν από την επιτροπή, ώστε να υπάρξει συναγωνισμός όλων των συμμετεχόντων, ανεξαρτήτως αγωνιστικού επιπέδου. Επιδιαιτητής των αγώνων επίσης θα συντελέσει στην ομαλή διεξαγωγή.
Πρόγραμμα αγώνων:
11:00 έως 17:15 αγώνες όλων κατηγοριών
17:30 απονομές μεταλλίων για τους νικητές που θα επιτύχουν υψηλή κατάταξη, για τις τρεις πρώτες θέσεις και των τεσσάρων κατηγοριών, από τους εκπροσώπους Περιφέρειας, Δημοτικής Αρχής Δήμου Αγιάς και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αγιάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass