Ο Αγγλος Στιβ Μπένετ νέος αρχιδιαιτητής

Ο Τ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ *ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SL2 *ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2022 20:45

Ο Στιβ Μπένετ θα είναι οριστικά ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ για την επόμενη διετία, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ανακοίνωσε χθες τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: «Τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, που σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές κατηγορίες, θα αποτελείται αποκλειστικά από ξένους, ανακοίνωσε ο Τάκης Μπαλτάκος.
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ: Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη διαιτησία των Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. «Σχετικά με φήμες και δημοσιεύματα ως προς τη διαιτησία των Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων θεωρούμε σκόπιμο να τονίσουμε τα ακόλουθα: Ουδέποτε υπήρξε σκέψη ή πρόθεση για τη συμμετοχή Ελλήνων διαιτητών στην ΚΕΔ αναφορικά με τα πρωταθλήματα Super League 1 και Super League 2.

Τα πρωταθλήματα αυτά, μετά από σχετική πρόταση του κ. Bennet, ανήκουν αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των:
α) Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής
β) Joao Capella (Πορτογαλία)-Μάνατζερ VAR
γ) Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.
Επιπλέον από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι αλλοδαποί διαιτητές που προσκαλούνται στην Ελλάδα θα ελέγχονται για την απόδοσή τους. Έτσι, εάν η απόδοσή τους είναι χαμηλού επιπέδου και υπάρχουν παράπονα των ομάδων, θα αποστέλλεται στην Ομοσπονδία τους και στην UEFA έκθεση συνοδευόμενη με τα video που τεκμηριώνουν τα λάθη τους».
ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΜΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ
Εν τω μεταξύ «συναντήσεις για την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Super League 2 αναφερόμενη σε αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Το σώμα ενημερώθηκε για την πρόταση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ και θα επανέλθει με αντιπρόταση.
2. Συστάθηκε επιτροπή από το Προεδρείο (κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα) και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Παλτόγλου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου, ΠΑΕ Επισκοπή κ. Νικολιδάκη, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη, οι οποίοι θα έρθουν σε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και αρμόδιους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Στους προαναφερθέντες φορείς στάλθηκαν σχετικές ενημερωτικές επιστολές.
3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η μπάλα του Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 να είναι η Nike Flight.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass