Από 170 έως 600 ευρώ τα Διαρκείας της ΑΕΛ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ *ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Η ΑΕΛ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2022 21:00

Συστήθηκε διοικητικά και προπονητικά υπό την ηγεσία των νέων μεγαλομετόχων αδελφών Νταβέλη, η ΠΑΕ ΑΕΛ σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE και ήταν η πρώτη του νέου διοικητικού σχήματος της ομάδας.


Πρώτος πήρε τον λόγο ο νέος πρόεδρος Αχιλλέας Νταβέλης (μόλις εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η μεταβίβαση των μετοχών από τον πρώην μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια στους νυν) και μεταξύ άλλων τόνισε:
*Στο χρυσό των Λαρισαίων, την ΑΕΛ θα επενδύσουμε.
*Ποτέ ξανά η ΑΕΛ σε χέρια μη Λαρισαίων. Αυτό είναι το μάθημα και το πάθημα της υπερεικοσαετίας.
*Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.
*Αυτό που κατάφερε η ΑΕΛ με τους τρεις άθλους (ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα) δεν ήταν μόνο ένα αθλητικό γεγονός, αλλά ένα τεράστιο κοινωνικό γεγονός. Ήταν η μάχη της περιφέρειας σε ένα γίγνεσθαι που δεν είναι πάντα δίκαιο.
*Η ΑΕΛ, το τεράστιο αυτό asset, έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.
*Παραλαμβάνουμε μια ομάδα που θα χρειαστεί να χτιστεί εκ βάθρων, εκ του μηδενός.
*Από αυτήν τη διοίκηση δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ ψέμα. Θα ξέρετε τα πάντα από την πρώτη στιγμή.
*Εμείς θα πάμε σταθερά και θα πάμε σοβαρά.
*Επί των δικών μου ημερών δεν θα υπάρχει ένας Λαρισαίος που να έχει σοβαρό λόγο να βρίσκεται απέναντι στην ομάδα. Είστε όλοι εξαιρετικά χρήσιμοι.
*Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες και να πειθαρχούμε όλοι.
*Κάνουμε μια τεράστια επένδυση στην οποία θα αναδείξουμε τον θρύλο της Λάρισας.
*Η Super League 2 δεν είναι απλά ένας κάβος, αλλά είναι το πιο δύσκολο σκαλοπάτι για την εξέλιξη, την απελευθέρωση και την εκτόξευση της ομάδας.
*Οι κανόνες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος δεν είναι αυτοί που συνηθίσαμε στη μεγάλη κατηγορία όπου τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και πιο επαγγελματικά.
Δεν υπονοώ κάτι, αλλά τονίζω την ιδιαιτερότητα της κατηγορίας και την υπερπροσπάθεια που πρέπει να γίνει. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο.
*Οι επιλογές δεν πρέπει να λιθοβολούνται ούτε να πετροβολούνται πριν δείξουν τα αποτελέσματά τους.
*Προτεραιότητα είναι το στήσιμο της ομάδας και όχι οι μεταγραφές, ακόμη και αν δεν υπήρχε το BAN.
*Θα υπάρξουν μεταγραφές στην ομάδα.
*Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.
*Δεν βοηθάει σε τίποτα να ασχολούμαστε τι συνέβη τα τελευταία επτά χρόνια, το αντίθετο δημιουργεί αντανακλαστικά.
*Και οι κρίνοντες κρίνονται …όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι.
*Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το κοινό των Λαρισαίων για τους στόχους αυτής της ομάδας.
*Κανόνας πρώτος διαφάνεια. Επί των ημερών μου κανένας δεν θα μπορέσει να διαπομπεύσει την ομάδα. Έχω κάνει επιλογές καθαρότητας. Η ομάδα θα παραμείνει πεντακάθαρη.
*Στο θρυλικό του Αλκαζάρ να μπορούμε να παίζουμε με δώδεκα παίκτες και ο δωδέκατος θα είστε εσείς.

ΑΛΛΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Μετά τον Αχιλλέα Νταβέλη μίλησαν ο τεχνικός διευθυντής Τάσος Βενέτης, ο αθλητικός διευθυντής Στάθης Ταυλαρίδης, ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου Γιώργος Μπασδέκης, ο γενικός διευθυντής Χρήστος Τσούμαρης και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Αποστόλης Νταϊλιάνης.
Ο Τάσος Βενέτης μεταξύ άλλων είπε:
*Είμαι σε μια θέση που με γεμίζει χαρά και προσφέρω σε μια ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας μου κατακτώντας το μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας μου το Κύπελλο Ελλάδας.
*Στόχος είναι ο κόσμος να επιστρέψει για να μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε και να οδηγήσουμε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
*Σε λίγα χρόνια η ΠΑΕ ΑΕΛ πρέπει σε όποια κατηγορία και αν παίζει να στηρίζεται σε δικά της παιδιά και γι’ αυτό δίνουμε βαρύτητα στις ακαδημίες.
*Θα υπάρχει συνεχής αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών με στόχο τη βελτίωσή τους.
*Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Στον τόπο μας περισσεύει το ταλέντο να κάνουμε ισχυρά τμήματα υποδομής.
Ο Στάθης Ταυλαρίδης είπε:
*Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε τμήμα σκάουτινγκ τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες.
*Πρέπει να έχουμε καλή γνώση των εγχώριων διοργανώσεων, αλλά και να παρακολουθούμε ξένα πρωταθλήματα. Στόχος μας να γίνεται με διά ζώσης παρακολούθηση.
*Στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων με ομάδες του εξωτερικού για θέματα τεχνογνωσίας, αλλά και για ανταλλαγή ποδοσφαιριστών.
Ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε:
*Θα ήταν αχαριστία να μην ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση που με έφερε στη Λάρισα και έζησα μαζί της ένα πολύ καλό διάστημα.
*Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το νέο μεγαλομέτοχο, που εμπιστεύτηκε τις εισηγήσεις των συνεργατών και μου έδωσε αυτήν τη δεύτερη ευκαιρία να δουλέψω στην ΑΕΛ.
*Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται υπομονή από αυτούς που αγαπάνε την ΑΕΛ. Υπάρχει μια διαφορά την περασμένη χρονιά ήμασταν μόνοι μας, ενώ τώρα υπάρχει μια παρέα που έχει ήθος, φιλοδοξία και όραμα.
*Είναι δύσκολο, αλλά με την προσπάθεια όλων μας θα τα καταφέρουμε.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν τιμές από 170 έως 600 ευρώ ανάλογα με τη θύρα εισόδου.
Η Θύρα 10 του σταδίου Αλκαζάρ διατίθεται με ποσόστωση πληρότητας της τάξης του 50%, μετά από σχετική υπόδειξη της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΛ και έως το πέρας της διατύπωσης των τελικών συμπερασμάτων της μελέτης στασιμότητας που διενήργησε το Υπουργείο.  Στη διάθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται επιπλέον 500 εισιτήρια διαρκείας για τη Θύρα 1 (με τιμή 70 ευρώ), για τα οποία ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Πρόθεση είναι να δοθούν προς χρήση στους οργανωμένους οπαδούς που θα πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Δεδομένου του ικανού χρόνου που μεσολαβεί έως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, τους καλούμε να θέσουν το συντομότερο υπόψη της ΠΑΕ ολοκληρωμένη πρόταση δημιουργίας συντεταγμένου Συνδέσμου – Λέσχης φιλάθλων, προκειμένου να προχωρήσουμε στα περαιτέρω της απαιτούμενης διαδικασίας».

ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος, οι αντιδήμαρχοι κ. Παν. Νταής, Κ. Διαμάντος, Γ. Αλεξούλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Τσιλιμίγκας, Κ. Καλαμπάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αργυρόπουλος, Φώτης Τζατζάκης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτ. Γιαννακόπουλος, Δημ. Παπαλέξης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος και άλλοι.
*Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν οι: Τζένη Κάκκα, Γιώργος Φακής.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass