Στα πλέι οφ η Εθνική τένις

ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΖΙΟ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2022 21:10

Στα πλέι-οφ του προκριματικού τουρνουά της Ζώνης Γ’, στην Μπρέσια της Ιταλίας, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Εθνική ομάδα τένις των κοριτσιών U12, που ηττήθηκε από την πολύ δυνατή Κροατία με 3-0.


Οι αθλήτριες Παναγιωτίδου Λυδία, Μαργαρίτη Δανάη, Χριστοπούλου Χριστίνα, με προπονητή και αρχηγό αποστολής τον Λαρισαίο προπονητή Δημήτρη Μίζιο, κατάφεραν να προκριθούν στην τελική 4άδα του τουρνουά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον 1ο όμιλο.
Στον πρώτο αγώνα κέρδισε την Πορτογαλία με 3-0, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι πάλεψε με το πολύ δυνατό Ισραήλ, που πήρε την 1η θέση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Στον τρίτο της αγώνα στο group κέρδισε την Ολλανδία με 2-1 και εξασφάλισε τη 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση στα πλέι-οφ, όπου διεκδίκησε μια πολύ σπουδαία πρόκριση για την τελική φάση της Γαλλίας, αφήνοντας σε κάθε περίπτωση την Μπρέσια και την Ιταλία με πολύ καλές εντυπώσεις.
Ο Δημήτρης Μίζιος μιλώντας μετά την άφιξη της Εθνικής ομάδας από την Ιταλία, είπε στην «Ε»: «Ήταν ένα άψογο τουρνουά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία με τη συμμετοχή της στην τελική φάση των playoff.
Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με ήθος, σεβασμό και πείσμα για διάκριση απέναντι σε χώρες με μεγάλη παράδοση και διακρίσεις στο τένις.
Οι junior Έλληνες αθλητές με σταθερά βήματα, σκληρή δουλειά και οργάνωση από την ελληνική ομοσπονδία σε όλο το οικοδόμημα της ελληνικής αντισφαίρισης, θα είναι σε θέση να αναδείξει και άλλους αθλητές και αθλήτριες στα χνάρια των κορυφαίων Τσιτσιπά και Σάκκαρη».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass