Αισιοδοξία στην «πρώτη» του Π.Ο. Ελασσόνας

«ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ» ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2022 20:30

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Διάχυτα η αισιοδοξία, τα χαμόγελα και το οικογενειακό κλίμα στη χθεσινή «πρώτη» του Π.Ο. Ελασσόνας, που ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του ιδιαίτερα δύσκολου φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.


Να σημειωθεί ότι, λόγω των εργασιών ανακαίνισης που «τρέχουν» αυτό το διάστημα στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, το κύριο μέρος της προετοιμασίας του Π.Ο.Ε. θα γίνεται στο γήπεδο των Παλαιμάχων, στη θέση «Ασμάκι», 2 χιλιόμετρα έξω από την Ελασσόνα. Οι διοικητικοί της ομάδας δεν έκρυψαν την πίστη τους πως ο φετινός Π.Ο.Ε. θα συνεχίσει να στοχεύει ψηλά.
Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση και το νέο τεχνικό «τιμ» και η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο περιποιημένο γήπεδο των Παλαιμάχων της Ελασσόνας.
Στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, παρόντες 29 και πλέον ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι γνώριμοι μεταξύ τους, αλλά και κάποια νέα πρόσωπα. Δίπλα τους ο Ελασσονίτης νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Φώλλας με τον συνεργάτη του γυμναστή Ηρακλή Μαντζιώκα.
Ανοίγοντας την «πρώτη» του Π.Ο.Ε., απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρός του Άλκης Χατζηβασίλης, ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες, υπενθυμίζοντας πως ο Π.Ο.Ε. μετά και την επιτυχημένη του παρουσία στην τελευταία αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να βλέπει ψηλά. Ακόμη, καλωσόρισε το νέο τεχνικό «τιμ» της ομάδας, ευχόμενος τα καλύτερα στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. «Να σας θυμίσω πως ως διοίκηση θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας. Ο Π.Ο.Ε. είναι μια μεγάλη οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε να προχωράμε όλοι μαζί. Συνταγή που έφερε τις επιτυχίες της περσινής χρονιάς», τόνισε με νόημα, ολοκληρώνοντας ο Άλκης Χατζηβασίλης.
Από τη μεριά του, στα πρώτα του λόγια, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, ο Ελασσονίτης προπονητής Νίκος Φώλλας, γνώριμος στους περισσότερους, δήλωσε χαρούμενος και πολύ τυχερός που θα εργαστεί σε γνώριμο περιβάλλον. «Γνωρίζω καλά το βάρος και την ευθύνη που αναλαμβάνω, μετά την επιτυχημένη πορεία της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς. Η φανέλα του Π.Ο.Ε. είναι βαριά και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Το φετινό πρωτάθλημα προβλέπεται πολύ πιο ανταγωνιστικό με την αναδιάρθρωση. Προέχει για όλους ο σεβασμός, από εκεί ξεκινούν όλα. Όλα τα τυχόν προβλήματα θα λύνονται με διάλογο. Θα προσπαθήσουμε μαζί, θα δουλέψουμε σκληρά, επαγγελματικά, θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και θα φθάσουμε ψηλά…», «κατέθεσε» με νόημα ο Νίκος Φώλλας, συστήνοντας και τον συνεργάτη του γυμναστή Ηρακλή Μαντζιώκα.
Σύντομες τοποθετήσεις έκαναν ακόμα ο αντιπρόεδρος Θανάσης Μπίζιος, ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Μωυσίδης και οι αρχηγοί της ομάδας Δημήτρης Ματούλας και Κώστας Γούπος.
Ακολούθησε τρέξιμο, ασκήσεις και χαλάρωμα, κάτω από τα βλέμματα των διοικητικών και λιγοστών «πιστών» φιλάθλων.
Για την ώρα, εκτός από τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που ήδη ανακοινώθηκαν, στο «ρόστερ» της ομάδας ανήκουν οι Γιάννης Βλαχάκης, Απόστολος Φουρτούνας και Έρβιν Πεπκολάι.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, πρωί και απόγευμα, ενώ προγραμματίζεται σειρά φιλικών αγώνων. Ήδη «έκλεισε» το πρώτο φιλικό, το Σάββατο 6 Αυγούστου, με τον «φιλόδοξο» Πανσερραϊκό, αγώνας που θα διεξαχθεί στον Βελβενδό Κοζάνης.

 

Επέστρεψε ο Πεπκολάι

ΑΚΟΜΑ ΕΞΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την επιστροφή του Ερβίν Πεπκολάι στην ομάδα του ΠΟΕ ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας της Ελασσόνας.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Συλλόγου και, μετά το πέρασμά του την περσινή σεζόν από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, επιστρέφει και πάλι «σπίτι» του.
Επίσης από τη διοίκηση του ΠΟΕ έγινε γνωστό ότι την «κυανόλευκη» φανέλα θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Κώστας Γούπος, Γιάννης Μπούσιας, Λεωνίδας Καραγκούνης, Βασίλης Καραλούλης, Βασίλης Αρσένης και Γιώργος Τσάτσος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Ερβίν Πεπκολάι στην ομάδα μας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μετά το πέρασμά του από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, πήρε την απόφαση να επιστρέψει και πάλι «σπίτι» του.
Επίσης η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με ακόμα έξι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Πρόκειται για τους Κώστα Γούπο, Γιάννη Μπούσια, Λεωνίδα Καραγκούνη, Βασίλη Καραλούλη, Βασίλη Αρσένη και Γιώργο Τσάτσο, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική. Τους ευχόμαστε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass