Νέα παγκόσμια επιτυχία της Καρατσιβή

*Ηρθε 4η στον κόσμο στα 800 μέτρα επιφάνειας *«Κατάφερα να φθάσω στα όριά μου» δήλωσε στην «Ε.τ.Δ»

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2022 20:45

Του Σωτ. Κέλλα

Η Λαρισαία Αθανασία Καρατσιβή του Λαρισαϊκού-Τιτάνες πέτυχε μέσα σε τρεις μέρες και δεύτερη μεγάλη παγκόσμια επιτυχία, καθώς μετά τη 5η θέση στα 400 μέτρα επιφάνειας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που γίνεται στο Κάλι της Κολομβίας κατέκτησε και την 4η στα 800 μέτρα επιφάνειας.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία του λαρισινού αθλητισμού στον υγρό στίβο σε διεθνές επίπεδο και βέβαια η συγκεκριμένη αθλήτρια έγραψε ιστορία στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.
Η Ελλάδα επιστρέφει με τρία μετάλλια, δύο ασημένια με τον Χρήστο Καλαϊτζόπουλο στα 200μ. και 400μ. διπλά πέδιλα και ένα χάλκινο με τον Χρήστο Μπόνια στα 50μ. διπλά πέδιλα.
«Είμαι ευχαριστημένη γιατί παρόλες τις συνθήκες που επικρατούσαν λόγω του υψομέτρου που ήταν το ίδιο για όλους τους αθλητές κατάφερα να φτάσω τον εαυτό μου στα όριά του και από τη στιγμή που δεν είχα να δώσω κάτι άλλο, αυτό μου αρκεί και για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία (ανδρών-γυναικών) κατάφερα να φέρω δύο υψηλές θέσεις για την Ελλάδα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Αθανασίας Καρατσιβή λίγο πριν αναχωρήσει από την Κολομβία για την Ελλάδα μιλώντας στην «Ελευθερία της Δευτέρας».
Σχετικά με τη διοργάνωση, μας απάντησε: «Η διοργάνωση είχε συνολικά 220 αθλητές από 30 χώρες και αρκετά υψηλό επίπεδο. Δε συναντήσαμε κανένα πρόβλημα».
Τέλος μας είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη που έχει σταθεί διπλά μου από την αρχή της χρονιάς».
Επίσης η Καρατσιβή μετείχε μαζί με τις: Δεληγιάννη, Μανιάτη και Σκυλουράκη στη σκυτάλη 4Χ100 γυναικών και κατέλαβαν την 9η θέση με χρόνο 2:52.48.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass