Ο Φίλιππος Θεοχαρίδης νέος τεχνικός του Τοξότη

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2022 20:10

Η διοίκηση του Τοξότη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό Φίλιππο Θεοχαρίδη και ευελπιστεί σε μια μακρά συνεργασία όχι μόνο στο κομμάτι της ανδρικής ομάδας, αλλά και στην επανασύσταση των ακαδημιών του στο εγγύς μέλλον.

Ο Φίλιππος Θεοχαρίδης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κατέχει δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ B. Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του σε ακαδημίες της πόλης, ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του συλλόγου και στο νεανικό ρόστερ της ομάδας και στην πρόταση να αναλάβει για πρώτη φορά ανδρική ομάδα δείχνει έτοιμος να ανέβει μαζί της ένα σκαλοπάτι πάνω.
Με την ευκαιρία, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον απερχόμενο προπονητή, Γιάννη Βαΐτση για τη δημιουργική χρονιά που πέρασαν μαζί.
Σε ανακοίνωσή της η λαρισινή ομάδα τονίζει: «Στον έναν (δύσκολο από κάθε άποψη) χρόνο που συνεργαστήκαμε βοήθησε τον σύλλογο με τις γνώσεις του και την προσήλωσή του και αγαπήθηκε από όλους μας. Αγάπησε την ομάδα μας και πλέον τον θεωρούμε σαν έναν δικό μας άνθρωπο με τον οποίο ευχόμαστε να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους τους τομείς τις ζωής του.
Η διοίκηση του ΠΑΟ ΤΟΞΟΤΗ 1943 έχοντας έχει ήδη καταφέρει να προσαρμόσει τα στάνταρτ του συλλόγου στις απαιτήσεις της ΕΠΟ και της ΓΓΑ στο ακέραιο, μένει πιστή στις αρχές του συλλόγου και στην ιστορία του και έχει ως μοναδικό στόχο να υπηρετήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσα από τη συνέχιση της πορείας μιας γνήσιας ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου, προσφέροντας άθληση στα νέα παιδιά και δίνοντας ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να αναδειχθούν. Για τους πολυάριθμους φίλους μας μπάλα καλή θα παίξουμε και φέτος!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass