Συζητήσεις με Πέτρο Καλουτσικίδη...

Ακραίος αμυντικός που έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β - Ντελόπουλος και Παπαλέξης υποψήφιοι για τη διοίκηση

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2022 21:07

Την ερχόμενη Πέμπτη στο στάδιο Αλκαζάρ θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο που σηματοδοτεί και την πρώτη χρονιά της νέας ιδιοκτησίας της ομάδας που την έχουν οι αδελφοί Αχιλλέας και Γιάννης Νταβέλης.


Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει έτοιμο το διευθυντικό τμήμα, αλλά και το τεχνικό τιμ. Στο διευθυντικό πόστο είναι ο Τάσος Βενέτης με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Πάνος Γκουτσίδης με τους Βεργώνη, Τζενάμο και γυμναστές είναι οι: Καρυδόπουλος, Παπαϊωάννου.
Αυτή τη στιγμή απομένει η στελέχωση και στο αγωνιστικό τμήμα. Δεδομένες θεωρούνται οι αποκτήσεις των Πλέγα, Θωμαϊδη, αλλά η ομάδα βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού και ενός πλάγιου. Επίσης θέλει ένα αριστερό μπακ, αφού η φυγή του Μπέρτου βάζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.
Πληροφορίες θέλουν ότι για ακραίο αμυντικό η ΑΕΛ συζητάει με τον 21χρονο ακραίο αμυντικό Πέτρο Καλουτσικίδη που έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης έπαιξε δανεικός στη Νίκη Βόλου, ενώ σπουδάζει στην Καβάλα.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Ο μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Νταβέλης ήδη έχει αρχίσεις επαφές για τη στελέχωση της ομάδας διοικητικά και σύμφωνα με πληροφορίες έχει μιλήσει ακόμα και με πρώην προέδρους (!) αλλά και πρώην διοικητικούς.
Ένας εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες είναι και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος, που δεν αποκλείεται να αναλάβει υπεύθυνος στις ομάδες νέων, κάτι το οποίο έκανε και στο παρελθόν.
Επίσης μιλάει με εκπροσώπους φορέων και κυρίως με άτομα που έχουν θέσεις σε διοικητικά συμβούλια ώστε να μετέχουν στο διοικητικό σχήμα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Γιώργο Καρκανιά και έναν εκπρόσωπο της οικογένειας Δοντά, αλλά πληροφορίες θέλουν να εισέρχεται στο διοικητικό σχήμα και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Παπαλέξης. Πάντως αυτή η εβδομάδα θα είναι της ...ΑΕΛ καθώς ετοιμάζεται η επίσημη παρουσίαση, η επίσημη πρώτη, ενώ υπάρχει και η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών από τον πρώην μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια στους αδελφούς Νταβέλη.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass