ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ:

Προσέλαβε Λυκοκώστα, ανανέωσε Δραχαλίβα - Μπουμπουνάρα

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2022 20:01

Την υλοποίηση του σχεδιασμού του για τη νέα περίοδο ξεκίνησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος με διοικητικό επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Σταύρο Αναγνωστούλη προχώρησε στην πρόσληψη του Γιώργου Λυκοκώστα ως προπονητή - διαδόχου του Νίκου Φώλλα.


Ο Λυκοκώστας κατάγεται από την Κρανιά Ελασσόνας, επαγγελματικά εργάζεται ως αστυνομικός και ως τεχνικός έχει θητεύσει στη Δόξα Αργυροπουλίου, τον Λαρισαϊκό, την Προοδευτική Ανάβρας, την ΑΕ Βουναίνων και τη Δόξα Υπέρειας, ενώ έχει διατελέσει και μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Λάρισας. Κατά τη διάρκεια των επαφών του με τα στελέχη της τσαριτσανιώτικης ομάδας διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων, οπότε του ανατέθηκε η ευθύνη να διαχειριστεί τις τύχες των «πρασίνων», μετά από μία εξαιρετική πορεία.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΔΡΑΧΑΛΙΒΑΣ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΡΑΣ
Παράλληλα, η διοίκηση του Οικονόμου ξεκίνησε τη διαδικασία των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών που συγκροτούσαν πέρυσι τον βασικό κορμό της ομάδας, με τις πρώτες εξ αυτών να αφορούν τους γηγενείς Στέλιο Δραχαλίβα και Δημήτρη Μπουμπουνάρα.
Ο 21χρονος Δραχαλίβας (διακρίνεται στη φωτογραφία) πραγματοποίησε εντυπωσιακή παρουσία στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ (με μόλις ένα να προέρχεται από εκτέλεση πέναλτι) και εκ των κορυφαίων της κατηγορίας, ενώ κατέγραψε συνολικά 27 συμμετοχές επί 30 επισήμων αγώνων (πρωταθλήματος και Κυπέλλου).
Εκ των αρχηγών του Οικονόμου, ο 28χρονος Μπουμπουνάρας είχε μία σταθερή πορεία κατά την προηγούμενη περίοδο, οπότε κατέγραψε 26 συμμετοχές και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ (στον αγώνα των με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας»).
Ο κύκλος των ανανεώσεων θα συνεχιστεί κατά τις επόμενες ημέρες, ενώ - ακολούθως - αν παραστεί ανάγκη, θα υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass