Αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2022 20:00

ΝΙΛ ΑΝΤΑΜΣ ΤΗΣ ΝΟΡΙΤΣ:
Αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για Τζόλη

Ο 20χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός, Χρήστος Τζόλης, παραχωρήθηκε δανεικός στην Τβέντε για έναν χρόνο, μετακίνηση που ανακοίνωσε προχθές ολλανδικός σύλλογος.


Ο αναπληρωτής αθλητικός διευθυντής της Νόριτς, Νιλ Άνταμς, τόνισε ότι αρκετοί σύλλογοι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και εξήγησε:
«Υπήρξαν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για τον Χρήστο και αφιερώσαμε τον χρόνο μας για να βρούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για όλα τα μέρη. Είναι σημαντικό να πάρει πολύ χρόνο σε υψηλό επίπεδο στη διάρκεια της σεζόν».
Ο Τζόλης έφτασε στη Νόριτς μόλις το περασμένο καλοκαίρι, από τον ΠΑΟΚ έναντι 11 εκατ. ευρώ, κάνοντας μαζί της 17 εμφανίσεις στις οποίες σημείωσε δύο γκολ.

 

Αναβλήθηκε το χθεσινό παιχνίδι Ιντεπεντιέντε-Ατλέτικο Τουκουμάν

Λόγω σοβαρών επεισοδίων οπαδών κατά του προέδρου Μογιάνο

Αναβλήθηκε η -προγραμματισμένη για χθες - συνάντηση της Ιντεπεντιέντε με την Ατλέτικο Τουκουμάν, λόγω επεισοδίων που προηγήθηκαν στην Αβελανέδα.
Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην διάρκεια πορείας, που έκαναν οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε κατά του προέδρου Ούγκο Μογιάνο, στην έδρα του συλλόγου, ενώ στο εσωτερικό γινόταν συνέλευση για έγκριση του προϋπολογισμού, απαιτώντας την προκήρυξη εκλογών, οι οποίες έχουν ανασταλεί από τις 19 Δεκεμβρίου.
Μία ώρα μετά την έναρξη της πορείας, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Η αστυνομία, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole», έκανε χρήση σφαιρών από καουτσούκ και σπρέι πιπεριού, ενώ υπήρξαν συμπλοκές στους δρόμους.

 

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ:
Αμφίβολη η συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις

Εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή των εθνικών ομάδων μπάσκετ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις μεγάλες διοργανώσεις του 2022, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν την ομοσπονδία της χώρας (KSBIH). Η KSBIH εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία αναφέρει ότι «εξασφάλισε μέρος των κονδυλίων για την προετοιμασία των εθνικών μας ομάδων, με τη βοήθεια χορηγών και ορισμένων φορέων». Στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας που προετοιμάζονται για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους, συμπεριλαμβάνονται η εθνική ανδρών, η οποία μετέχει στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου (1-18/9 σε Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία), αλλά και η εθνική γυναικών που θα κάνει την «παρθενική» εμφάνισή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, στην Αυστραλία (22 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου).
Όμως, η ομοσπονδία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης κάνει λόγο για «τεράστιο κόστος» που απαιτείται για τη συμμετοχή σε αυτές τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να επισημαίνει ότι η συμμετοχή των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων αποτελεί «μεγάλο ερωτηματικό» και να υπογραμμίζει: «Προς το παρόν δεν υπάρχει διέξοδος, οπότε δεν είναι μακριά η στιγμή που θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή στους προαναφερθέντες αγώνες». Για τον σκοπό αυτόν η ομοσπονδία τονίζει ότι «δεν έχουν μείνει επιπλέον επιλογές στο τραπέζι» και απευθύνει έκκληση σε πιθανούς χορηγούς «... ιδίως κρατικούς φορείς και δημοτικούς φορείς, να μας βοηθήσουν».

 

ΟΥΕΦΑ
Εβαλε στα ταμεία της 1,76 δισ. ευρώ

Από τη μετάδοση αγώνων εθνικών ομάδων την περίοδο 2020-2021

Το ποσό των 1,76 δισεκατομμυρίων ευρώ έβαλε η UEFA στα ταμεία της, από τη μετάδοση αγώνων εθνικών ομάδων την περίοδο 2020-2021, που περιλαμβάνει τα προκριματικά του Euro 2020 (που διεξήχθη το 2021), καθώς και το Nations League και τους φιλικούς του αγώνες.
Μία από τις κύριες αγορές για την UEFA, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketing registrado, ήταν οι ΗΠΑ, το ενδιαφέρον των οποίων τριπλασιάστηκε σε έναν κύκλο των τελευταίων τεσσάρων ετών.
Το επόμενο βήμα είναι η αύξηση να αντικατοπτριστεί και με την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των διοργανώσεων συλλόγων για τον επόμενο κύκλο. Αυτό το νέο στάδιο θα ξεκινήσει το 2024-2025 και αναμένεται να υπογράψουν συμφωνίες για 1,98 δισεκατομμύρια ευρώ για έξι σεζόν στις ΗΠΑ, κάτι που θα σήμαινε περισσότερα από 326,7 εκατομμύρια ανά σεζόν.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Φιλική νίκη στο Λας Βέγκας

Γιόρτασε την επιστροφή Πογκμπά και το ντεμπούτο Ντι Μαρία

Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Τσίβας Γκουνταλαχάρα από το Μεξικό, στην επιστροφή του Πολ Πογκμπά και το ντεμπούτο του Άνχελ Ντι Μαρία, σε φιλικό στο Λας Βέγκας.
Ο 29χρονος Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, τέσσερις φορές πρωταθλητής Ιταλίας με τη Γιουβέντους από το 2012 έως το 2016, μετά από μια εξαετή παραμονή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο με τη «Γηραιά Κυρία», όπως και ο Αργεντινός εξτρέμ, που έφτασε στο Τορίνο. πριν από δύο εβδομάδες από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Ντι Μαρία έκανε την ασίστ στο πρώτο γκολ, την κεφαλιά του Φεντερίκο Γκάτι (10’), ενώ Ματία Κομπανιόν πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους Ιταλούς (80’).
Μετά από αυτήν τη συνάντηση, η Γιουβέντους θα παίξει άλλους δύο φιλικούς αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τετάρτη με την Μπαρτσελόνα στο Ντάλας και την επόμενη Κυριακή με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Rose Bowl στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass