Ο Γιάννης Παπαϊωάννου στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ

*ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2022 21:00

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ο 29χρονος Γιάννης Παπαϊωάννου, θα είναι ένας εκ των συνεργατών του Παναγιώτη Γκουτσίδη, στο τεχνικό επιτελείο των «βυσσινί», το οποίο με την πρόσληψη του συγκεκριμένου γυμναστή ολοκληρώνεται.


Σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο διεύρυνσης της συνεργασίας της με το Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας - Πρόληψης, Αξιολόγησης & Αντιμετώπισης, The Medical Project, το οποίο εδρεύει στη Λάρισα, υπεύθυνος γυμναστής αποκατάστασης θα είναι ο Λαρισαίος, πρώην ποδοσφαιριστής μας, Γιάννης Παπαϊωάννου.
Γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1993, έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ κι επαγγελματικά αγωνίσθηκε κατά σειρά σε Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Σέρρες και Τύρναβο, ενώ στην προπονητική του διαδρομή που ξεκίνησε το 2015, υπήρξε γυμναστής Φυσικής Κατάστασης σε Δωτιέα Αγιάς, Κ17 ΑΕΛ, Τρίκαλα, ενώ από το 2018 είναι Υπεύθυνος Αξιολόγησης Φυσικής Κατάστασης & Εκπόνησης Προγραμμάτων Αποθεραπείας του «The Medical Project».
Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «’Άσκηση, Εργοσπιρμετρία & Αποκατάσταση’’ (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Ιατρικής), δίπλωμα UEFA B κι έχει συμμετάσχει σε κλειστό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ακαδημία  της Castilla-Real Madrid στη Μαδρίτη και σε κλειστό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Οργάνωσης, Λειτουργίας και Προπονητικής Διαδικασίας της Ακαδημίας της Liverpool F.C «The Liverpool Way» στο Λίβερπουλ.
Τέλος, διαθέτει το διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα «Flywheel Training Specialist» και μετράει ανακοινώσεις σε τρία Διεθνή Συνέδρια Sport Science με Τομέα ενδιαφέροντος την Εμφάνιση Τραυματισμών & Τρόπους Πρόληψης σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου.
Με την έλευση στην ομάδα του Γιάννη Παπαϊωάννου, ολοκληρώνεται η στελέχωση του τεχνικού μοντέλου λειτουργίας της ανδρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ».

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
Η ΑΕΛ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, θα αρχίσει την προετοιμασία της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και το πιο σημαντικό πρόβλημα σε αυτό το ξεκίνημα είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που ήδη επικρατούν στον Θεσσαλικό κάμπο και θα διαρκέσουν σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μέχρι τις αρχές Αυγούστου.
Αυτό αναμφίβολα θα δυσχεράνει το έργο των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, η οποία προφανώς και θα τροποποιήσει το πρόγραμμα, μέχρι τις 12 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ

Απαλλάχθηκαν Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομοσπονδίας Παναγιώτη Δημητρίου, τον α’ αντιπρόεδρο Αστέριο Αντωνίου και τον ταμία Κλέαρχο Τζαφέρη, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν τιμωρηθεί με τρίμηνη αργία. Η τιμωρία είχε επιβληθεί για παραβίαση κανονισμών, μετά από καταγγελία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια. Η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά τις εφέσεις των Κλεάρχου Τζαφέρη, Παναγιώτη Δημητρίου και Αστερίου Αντωνίου. Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Απορρίπτει την καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ ως αβάσιμη κατ’ ουσίαν. Κρίνει ότι οι εκκαλούντες δεν είναι πειθαρχικώς ελεγκτέοι».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass