Ο ΠΟΕ πήρε τον Φουρτούνα από τη Δόξα Αργυροπουλίου

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2022 20:00

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο ΠΟ Ελασσόνας που απέκτησε νεαρό αμυντικό Αποστόλη Φουρτούνα από τη Δόξα Αργυροπουλίου.


Αναλυτικά η Ανακοίνωση:
«Ο ΠΟΕ απέκτησε από τη Δόξα Αργυροπουλίου τον νεαρό αμυντικό μέσο Αποστόλη Φουρτούνα.
O νεαρός χαφ είναι, γεννηθείς στις 19/07/2002, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία από τη Δόξα Αργυροπουλίου κατόπιν πήγε στα 15 του χρόνια στις Ακαδημίες της Νίκης Μιχαήλ όπου έμεινε 2 χρόνια και επέστρεψε στη Δόξα Αργυροπουλίου όπου τα τρία τελευταία χρόνια ήταν ο βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας.
Την τελευταία αγωνιστική σεζόν ήταν με διαφορά ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας, σκόραρε 8 γκολ και γενικά βοήθησε τα μέγιστα κάνοντας πολύ καλό πρωτάθλημα με την ομάδα του που αγωνιζόταν στη μεγάλη τοπική κατηγορία της Λάρισας.
Η Διοίκηση, ο προπονητής και η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία με επιτυχίες και να πετύχει τους προσωπικούς στόχους του με την ομάδα μας.
Καλώς ήρθες Αποστόλη στη οικογένεια του ΠΟ Ελασσόνας.
Επίσης ο πρόεδρος καιη διοίκηση του ΠΟΕ ευχαριστούν θερμά τη Διοίκηση της Δόξας Αργυροπουλίου για την άψογη συνεργασία και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία τη νέα σεζόν».

 

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Ο ΠΟ Ελασσόνας θα ξεκινήσει την προετοιμασία τη Δευτέρα 25 Ιουλίου για τη νέα χρονιά, στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το ραντεβού, λόγω τον εργασιών αναβάθμισης του δημοτικού γηπέδου Ελασσόνας, έχει δοθεί στο γήπεδο των παλαίμαχων, που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα έξω από την Ελασσόνα, στην ΠΕΟ Ελασσόνας – Λάρισας, στις 6 το απόγευμα όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της ομάδας και στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη φετινή σεζόν.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Νίκου Φώλλα και του άμεσου συνεργάτη του Ηρακλή Μαντζιώκα, με την ομάδα να χτίζεται σιγά-σιγά ενόψει της νέας περιόδου. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν ιατρικές εξετάσεις, ενώ για την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί τα εργομετρικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προγραμματιστεί και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας της Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass