Αρωμα… Ιταλίας στον Απόλλωνα Λάρισας

Επαφές για απόκτηση τερματοφύλακα και εξτρέμ * Στα κυανόλευκα και ο Χάρης Φουρκιώτης του ΠΟΕ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2022 20:30

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Απόλλων Λάρισας θα ενισχυθεί από τη γειτονική χώρα της Ιταλίας και αυτό οφείλεται καθαρά στις γνωριμίες που έχει ο τεχνικός του Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο και οι γνωριμίες του τον βοηθάνε για να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες στο ρόστερ των κυανόλευκων. Πάντα κατά τις ίδιες πηγές, οι Απολλωνιστές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν τερματοφύλακα και ένα εξτρέμ, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.


Από κει και πέρα, αναμένονται να γίνουν έξι ακόμα σημαντικές μεταγραφές παικτών που μπορούν να βοηθήσουν τη λαρισινή ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της, την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Συνολικά θα γίνουν λοιπόν οκτώ μεταγραφές και θα συμπληρωθεί το ρόστερ της περιόδου 2022-2023.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ
Μετά τον Χαλάτση, ο Απόλλων Λάρισας παίρνει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν στον Π.Ο. Ελασσόνας και έχει προσωπική άποψη για την αξία του ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας.
Ο λόγος γίνεται για τον αμυντικό μέσο Χάρη Φουρκιώτη, ο οποίος είναι γεννημένος στις 4/3/2001 και ανήκε στην ΑΕΛ, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ-17 και Κ-19, ενώ έγινε επαγγελματίας στους βυσσινί, το 2020.
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία Τυρνάβου και τον Απρίλιο του 2021 πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Ελασσόνας.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα επί λαρισινού εδάφους και από αύριο, η λαρισινή ομάδα αναχωρεί για τη Σλοβενία και εκεί θα παραμείνει για δύο εβδομάδες περίπου, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο.
Στη Σλοβενία έχει προγραμματίσει να δώσει συνολικά έξι δυνατά φιλικά παιχνίδια, με ομάδες από το Κουβέιτ και τη Σαουδική Αραβία όπου οι εμπειρίες που θα αποκτήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα είναι πολύτιμες για τις μετέπειτα επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass