Η ΑΕΛ κοντά στον Δημήτρη Θωμαΐδη

* Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έπαιζε στην Καβάλα * Με Αιολικό το πρώτο φιλικό στο Καρπενήσι

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2022 21:05

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη οργασμό, οργανωτικό, αφού προσπαθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να λύσει ό,τι πρόβλημα σχετίζεται με την ομάδα και κυρίως με την προετοιμασία, αλλά και την απόκτηση νέων παικτών (με βάση τους περιορισμούς που ισχύουν μετά την κερδισμένη στη FIFA προσφυγή στο προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Γκοΐκοβιτς, Μούζεκ, Στάνκοβιτς και Νούνιτς).
Με βάση την ανακοίνωση της Super League 2 ότι το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου (αμφιβάλλουμε...), προσπαθεί η ομάδα να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, με δεδομένο ότι στόχος είναι ο πρωταθλητισμός.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αθόρυβα κινείται και στον μεταγραφικό τομέα. Μετά την απόκτηση του Κώστα Πλέγα, με βάση πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στον 22χρονο ταλαντούχο Καβαλιώτη παίκτη Δημήτρη Θωμαΐδη.
Παίκτης που είναι «γέννημα-θρέμμα» της Καβάλας και μόνιμος στον Α.Ο. Καβάλας, με εξαίρεση μία χρονιά που αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης.
Έχει γεννηθεί στις 20 Απριλίου 2000 και παίζει αμυντικό χαφ. Η χρηματιστηριακή ποδοσφαιρική του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt, είναι 150.000 ευρώ.
Εκτός του Θωμαΐδη, φήμες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Χρήστο Κατσούκη, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι 22 ετών (γεννημένος στις 9/1/2000), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ έχει φορέσει 16 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Νέων. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα Παίδων ως αρχηγός, καθώς επίσης και στη Γ’ εθνική κατηγορία με Μαρκό, Κόρινθο ’06 και ΠΑΣ Κόρινθος.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΙΟΛΙΚΟ
Σύμφωνα με τον τεχνικό του Αιολικού, Θόδωρο Γιακαλή, στις 13 Αυγούστου στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ομάδα της Μυτιλήνης που θα προετοιμάζεται στην ίδια τοποθεσία ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ εθνική κατηγορία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, η ομάδα θα βρίσκεται στο Καρπενήσι στις 12 Αυγούστου και το παιχνίδι με τον Αιολικό θα είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσει τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Τριήμερο εκδηλώσεων από την ΠΑΕ ΑΕΛ το διάστημα 26-28 Ιουλίου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ των άλλων, τα εξής: «Την Τρίτη 26/7 και ώρα 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο Divani, θα πραγματοποιηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέα Νταβέλη, η παρουσίαση του νέου μοντέλου λειτουργίας της ομάδας και του επιτελείου όλων των επιμέρους τμημάτων της. Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2022-23.
Την Τετάρτη 27/7 και ώρα 9 π.μ. θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Για τα σημεία πώλησης και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση με σχετικό δελτίο Τύπου τις αμέσως επόμενες μέρες.
Την Πέμπτη 28/7 και ώρα 6.30 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ θα τελεστεί αγιασμός από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, τον οποίο και ευχαριστούμε για την από μέρους του θερμή υποδοχή της πρόσκλησης που του απευθύναμε. Ακολούθως, στις 7 μ.μ., θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία υπενθυμίζουμε πως θα είναι ανοιχτή για το κοινό, το οποίο θα φιλοξενηθεί στις Θύρες 2, 3 και 4 του σταδίου.
Θα είναι χαρά και πηγή δύναμης για εμάς η ενεργή παρουσία και συμμετοχή του κόσμου στο σύνολο των δράσεων αυτών, αλλά και όσων ακολουθήσουν, καθώς έχουμε πλήρη συνείδηση των δεσμών που ορίζουν τον πυρήνα της ιστορίας της ΑΕΛ μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass