Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» της ΑΕΛ

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (12-26/8)

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2022 21:02

Aρχισε από χθες η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία της ΑΕΛ, η οποία αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει την 1η Αυγούστου, αλλά μετά την προχθεσινή ανακοίνωση της Super League 2 για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου και όχι στις 25, άλλαξε και ο σχεδιασμός των «βυσσινί».


Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινή ενημέρωση από την ΠΑΕ, ξεκίνησε ήδη η διαδικασία ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών, ώστε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της σεζόν για την ομάδα να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/7 και ώρα 7 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ.
Ακολούθως οι προπονήσεις θα είναι κλειστές και θα φιλοξενούνται αποκλειστικά στο προπονητήριο των Δένδρων, έως τις 12 Αυγούστου, ημερομηνία στην οποία η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει έως τις 26 του μήνα.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθούν τρεις φιλικοί αγώνες, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:
18/8 με Παναχαϊκή
21/8 με Προοδευτική
25/8 με Α.Ε. Μυκόνου
Το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών αγώνων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Όλο αυτό το διάστημα, και παρότι η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες θα ανέβει σημαντικά στον Θεσσαλικό Κάμπο, τους ποδοσφαιριστές περιμένει πολλή δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι και το τρίτο στάδιο θα ολοκληρωθεί στη Λάρισα, μέχρι την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του, ετοιμάζουν τα πλάνα της προετοιμασίας, ενώ γίνονται και οι κατάλληλες κινήσεις από την πλευρά των ανθρώπων της διοίκησης, για να υλοποιηθούν τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας.
Το θετικό είναι πως ο προπονητής των «βυσσινί» από την περσινή πετυχημένη παρουσία του στον πάγκο έχει εικόνα για τους νέους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να τους δώσει πολλές ευκαιρίες, ελπίζοντας πως θα έχουν σημάδια βελτίωσης και πως θα συνειδητοποιήσουν ότι το βάρος της φανέλας θα είναι ακόμα μεγαλύτερο την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Μια σεζόν όπου οι φίλοι της ΑΕΛ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιστρέψουν στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν να την οδηγήσουν από την πλευρά τους, στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία για μια καλύτερη σεζόν, όμως τα πάντα θα κριθούν στο τέλος και χρειάζεται πολλή υπομονή, ώστε να «κτισθεί» η νέα ΑΕΛ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass