ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Αισιόδοξοι στις πρώτες ευρωπαϊκές μάχες

Την Πέμπτη στον Β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2022 19:40

Τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους για τη σεζόν 2022-23 ξεκινούν την ερχόμενη Πέμπτη 21/7 ΠΑΟΚ και Άρης, δίνοντας τις πρώτες αναμετρήσεις τους για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.


Ο «Δικέφαλος του βορρά» ταξιδεύει στη Σόφια για να αντιμετωπίσει (20:00) την ιστορική Λέφσκι, τη μία από τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, που όμως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κάμψη και δεν μπορεί να θεωρηθεί φόβητρο για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία φιλοδοξεί να επαναλάβει πορεία ανάλογη της περσινής (όταν έφτασε ως τους «8» της διοργάνωσης). Η ρεβάνς θα γίνει την Πέμπτη 28/7 στην Τούμπα.
Από τη μεριά του, ο Άρης θέλει να αποφύγει έναν πρόωρο αποκλεισμό σαν τον περσινό και η κλήρωση με την Γκόμελ του δίνει τη δυνατότητα να αισιοδοξεί. Όχι μόνο λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά και επειδή η ομάδα της Λευκορωσίας συμφώνησε να δώσει και τα δύο ματς στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεδομένου ότι η UEFA δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων στη χώρα, εξαιτίας της εμπλοκής της στον πόλεμο στην Ουκρανία. Στο πρώτο ματς, την Πέμπτη 21/7 στις 9 μ.μ., οι «κίτρινοι» θα είναι τυπικά γηπεδούχοι, ενώ στη ρεβάνς της 27ης Ιουλίου θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι, χωρίς αυτό να παίζει κάποιον ρόλο (από τη στιγμή που δεν ισχύουν και τα εκτός έδρας γκολ).
Οι δύο ελληνικές ομάδες θα γνωρίζουν ήδη τους πιθανούς αντιπάλους στην επόμενη φάση, η κλήρωση της οποίας γίνεται σήμερα το μεσημέρι στη Νιόν. Υπενθυμίζεται ότι στον Γ’ προκριματικό γύρο μπαίνει στη μάχη και ο κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass