ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ

Επιστρέφει για να δώσει νέα δυναμική στην ΑΕΛ

*ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2022 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Εβδομάδα ανακοινώσεων θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη για την ΑΕΛ,

καθώς η ΠΑΕ αναμένεται να κάνει γνωστό πως νέος προπονητής θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης -όπως έγραψε χθες η «Ε»-, με συνεργάτη τον Αλέξανδρο Βεργώνη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Λουίτζι Τζενάμο.  
Οι «βυσσινί» θα ανακοινώσουν επίσημα και τους τεχνικούς διευθυντές Τάσο Βενέτη-Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ λείπει μόνο το όνομα του γυμναστή.
Ο Γκουτσίδης θα βρεθεί σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, καθώς είχε μια πετυχημένη παρουσία στον πάγκο της λαρισινής ομάδας και ο ίδιος θέλει ουσιαστικά να συνεχίσει τη δουλειά του, επιδιώκοντας η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου της αξίζει να αγωνίζεται.
Σε κάθε περίπτωση η σοβαρότητα που χαρακτηρίζει τον εν λόγω προπονητή και ο τρόπος προσέγγισης στα νέα παιδιά της ομάδας, είναι στοιχεία που στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας πως η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί δυνατή και πειθαρχημένη στο πρωτάθλημα της Super League 2, για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Και βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξει και το κομμάτι της προετοιμασίας, όπου θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, η ομάδα θα επιδιώξει να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, πολλά θα εξαρτηθούν από τη ρύθμιση των οφειλών σε ξένους παίκτες που έχουν δώσει απαγορευτικό μεταγραφών, αλλά κι εδώ υπάρχουν ελπίδες πως θα ξεπεραστεί το μεγάλο αυτό εμπόδιο μετά τις μεγάλες προσπάθειες και επαφές που γίνονται από τη διοίκηση, έτσι ώστε να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν τη λαρισινή ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Εν τω μεταξύ, σημαντικές αποφάσεις για τη νέα χρονιά αναμένεται να πάρει το αυριανό Δ.Σ. της Super League 2.
Συγκεκριμένα, αναμένονται να παρθούν αποφάσεις, τόσο για την προκήρυξη του πρωταθλήματος όσο και για την ημερομηνία της κλήρωσης.
Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1. Ημερομηνία Κλήρωσης Πρωταθλήματος
2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Περιόδου 2022-2023
3. Ενημέρωση σχετικά με τη σύμβαση της ΕΡΤ
4. Διαιτησία
5. Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
6. Εκλογή Β’ Αντιπροέδρου
7. Διάφορα Θέματα».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass