ΑΘλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2022 17:30

«Χορεύει» σήμερα η Θύελλα Ελάτειας

Την ετήσια χοροεσπερίδα της θα πραγματοποιήσει σήμερα η Θύελλα Ελάτειας, η οποία συνδυάζει την κορυφαία της εξωαγωνιστική εκδήλωση με την επιστροφή της στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΝΛ.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, ενώ κατά τη διάρκειά της θα υπάρξουν και τιμητικές βραβεύσεις.

 

Ελληνοϊσπανικά ντέρμπι στην πρεμιέρα της Euroleague
ΠΑΟ - ΡΕΑΛ Μ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Τη σειρά των αγώνων που θα δώσουν στην κανονική περίοδο της Euroleague, προκειμένου να κλείσουν... θέση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, έμαθαν χθες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της regular season για τη σεζόν 2022-23. Παράλληλα, οι «αιώνιοι» έμαθαν και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των μεταξύ τους ευρωπαϊκών ντέρμπι. Το πρώτο ελληνικό «clasico» θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, στις 30 Δεκεμβρίου (21:00), ο νικητής του οποίου θα «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του για το 2022. Το δεύτερο ντέρμπι «αιωνίων» θα λάβει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, στις 31 Μαρτίου (21:00), όταν «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» θα βρίσκονται στην... τελική ευθεία της προσπάθειάς τους για πρόκριση στους «8».
Με ελληνοϊσπανικά ντέρμπι, θα αρχίσει η φετινή σεζόν της Euroleague το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, στην πρεμιέρα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνισθεί εκτός έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Υπενθυμίζεται ότι από τη φετινή διοργάνωση θα απουσιάζουν οι ρωσικές ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν και Ζενίτ) που αποβλήθηκαν λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Βιλερμπάν - Αρμάνι Μιλάνο
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζάλγκιρις Κάουνας
Μπάγερν - Φενέρμπαχτσε
Βαλένθια - Μπασκόνια
Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας
Άλμπα Βερολίνου - Παρτίζαν
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Βίρτους Μπολόνια - Μονακό

 

Ο Β. Μαρινάκης ζήτησε θεσμικά, γραφείο στην ΕΠΟ και οικονομικά στοιχεία

«Μετωπική» είναι πλέον η σύγκρουση ανάμεσα στη Super League και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Χθες (14/7), ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέστειλε θεσμικά επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, με μια σειρά από αιτήματα.
Σε συνέχεια των όσων είχε πει στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητά, σε συνέχεια προχθεσινής απόφασης του Δ.Σ. της Super League και υπό την ιδιότητά του ως B’ αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, χώρο για γραφείο εντός της κεντρικής εγκατάστασης γραφείων της ΕΠΟ και αντίγραφα εγγράφων που έχουν να κάνουν με τα ακόλουθα οικονομικά στοιχεία:
-Κατάλογο μισθοδοσίας προσωπικού της ΕΠΟ. Σε περίπτωση που έχουν δοθεί οικειοθελείς παροχές (bonuses), πέραν των συμβάσεων εργασίας, παρακαλώ να μου δοθεί επίσης σχετική λίστα. Επίσης στη λίστα μισθοδοσίας παρακαλώ να αναφέρονται και οι τυχόν μη χρηματικές παροχές (λ.χ. χρήση αυτοκινήτων κ.λπ.).
-Βιογραφικά των ως άνω υπαλλήλων, περιγραφή των καθηκόντων αυτών (job descriptions) και εκθέσεις αξιολόγησης αυτών τουλάχιστον των τριών (3) τελευταίων ετών. Επίσης, ανάλυση της διαδικασίας αξιολόγησης του προσωπικού.
-Τις βασικές συμβάσεις εξωτερικής συνεργασίας (παροχής υπηρεσιών) με τρίτα πρόσωπα, τα οποία παρέχουν κατά σταθερό και μόνιμο τρόπο υπηρεσίες προς την ΕΠΟ.
-Χορηγικές, διαφημιστικές ή λοιπές συναφείς συμβάσεις τουλάχιστον των τελευταίων τριών (3) ετών, σε ισχύ ή λήξασες, εκ των οποίων η Ε.Π.Ο. εισπράττει ή εισέπραττε χρηματική ή / και άλλη παροχή.
-Λίστα των εισπράξεων της ΕΠΟ από τις FIFA και UEFA των τελευταίων τριών (3) ετών.

 

Το πρόγραμμα της Εθνικής Μπάσκετ για τον Αύγουστο

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας των ανδρών για τον Αύγουστο και ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2022, που αρχίζει τον Σεπτέμβριο.
Η αρχή θα γίνει με έναν πολύ δυνατό φιλικό αγώνα, απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία. Ο πρώτος αγώνας με τους Φούριας Ρόχας θα διεξαχθεί εντός έδρας, στο ΟΑΚΑ (9/8). Δύο μέρες αργότερα (11/8) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Μαδρίτη.
Η συνέχεια θα δοθεί με ένα τουρνουά που έχει γράψει τη δική του, θρυλική ιστορία. Το «Ακρόπολις» επιστρέφει, πιστό στην Εθνική Ομάδα και έτοιμο να την «ξεπροβοδίσει» πριν από μία ακόμα μεγάλη επίσημη διοργάνωση.
Τέλος, η αυλαία θα πέσει εντός συνόρων με έναν επίσημο και ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα. Η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί το Βέλγιο στο πρώτο παράθυρο της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Η γαλανόλευκη θα ταξιδέψει αρχικά στο Βελιγράδι, αντιμετωπίζοντας στις 25 Αυγούστου τη Σερβία, αλλά θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με το Βέλγιο τρεις μέρες αργότερα (28/8).
Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών έχει ως εξής:
9/8 Ελλάδα – Ισπανία / Επίσημος Φιλικός Αγώνας.
11/8 Ισπανία - Ελλάδα / Επίσημος Φιλικός Αγώνας
17-19/8 Τουρνουά Ακρόπολις, με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Γεωργίας, Πολωνίας και Τουρκίας.
25/8 Σερβία - Ελλάδα / Β’ Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023
28/8 Ελλάδα – Βέλγιο / Β’ Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass