«Mικροί» Λαρισαίοι στην Ακαδημία της Liverpool

*ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΧΡ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ-Κ. ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2022 20:30
Στις φωτογραφίες (1) ο Κωνσταντίνος Μπασδέκης (αριστερά) και ο Χρήστος Μιχαλόπουλος  με τον Robert Hope. Οι δύο Λαρισαίοι παίκτες στις εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ (2) Στις φωτογραφίες (1) ο Κωνσταντίνος Μπασδέκης (αριστερά) και ο Χρήστος Μιχαλόπουλος με τον Robert Hope. Οι δύο Λαρισαίοι παίκτες στις εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ (2)

Εμπειρίες απέκτησαν δύο νεαροί Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές, ο Χρήστος Μιχαλόπουλος της Ακαδημίας «Απόλλων Λάρισας» και ο Κωνσταντίνος Μπασδέκης της Ακαδημίας «Olympic», οι οποίοι βρέθηκαν στην Ακαδημία της Λίβερπουλ προκειμένου να συμμετάσχουν σε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της φημισμένης αγγλικής ομάδας.


Από τις 3 Ιουλίου έως τις 10 Ιουλίου, κάτω από τις οδηγίες των πολύ έμπειρων προπονητών, όπως ο Steven Gillespie, πρώην παίχτης της μεγάλης ομάδας και επικεφαλής προπονητής των Ακαδημιών, καθώς και ο Robert Hope, manager της NIKE για τις Ακαδημίες και πρώην προπονητής της Εθνικής Αγγλίας U16, συνεργάτης της Liverpool και παρουσία πολλών άλλων συνεργατών τους, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν εντυπωσιασμένοι από το κλίμα που συνάντησαν, υιοθετώντας το σύνθημα της Ακαδημίας που είναι «Παίξε με τον τρόπο της Λίβερπουλ».
Κάτω από ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα που είχε διπλές προπονήσεις, αναλύσεις βίντεο, διατροφή, καθώς και φιλικούς αγώνες, οι δύο Λαρισαίοι παίκτες έλαβαν πλήρη αξιολόγηση των ικανοτήτων τους κι έμαθαν πράγματα και τακτικές με τις οποίες θα βελτιώσουν την απόδοσή τους την καινούργια χρονιά.
Και οι δύο άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας και μάλιστα με μεγάλο ανταγωνισμό, αφού στην αγγλική Ακαδημία υπήρχαν 110 παιδιά από τουλάχιστον 40 διαφορετικές χώρες.
Ειδικά ο Κ. Μπασδέκης εντυπωσίασε με τις ικανότητες και τον χειρισμό της μπάλας. Να σημειωθεί πως και οι δύο παίκτες έλαβαν εκ νέου πρόσκληση, ώστε να συμμετάσχουν ξανά στις προπονήσεις της Ακαδημίας της Liverpool.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass