Τον νέο προπονητή περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΛ

*ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2022 21:00

Οι φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν να πληροφορηθούν ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και η διοίκηση των «βυσσινί» αναμένεται πως, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ανακοινώσει το όνομά του.


Ήδη είναι γνωστά τα ονόματα των Τάσου Βενέτη και Στάθη Ταυλαρίδη που θα τον πλαισιώσουν ως τεχνικοί διευθυντές και πλέον η ΠΑΕ κινείται προς την πρόσληψη του καινούργιου προπονητή.
Χθες ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Σίμου, πρώην τεχνικού του ΟΦΗ και ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ προσφέροντας σημαντικά, αλλά την πληροφορία αυτή μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.
Εντωμεταξύ συνεχίζεται η συζήτηση της διοίκησης με παίκτες που πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία για την καινούργια σεζόν και όσον αφορά τις μεταγραφές τηρείται απόλυτη μυστικότητα.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2022-2023
Στο ίδιο έργο θεατές, παρά τις φωνές περί αδικίας την περασμένη σεζόν. Η Super League, αν και υποστήριζε ότι ήταν λάθος και άδικο να ανεβαίνει μόνο μία ομάδα από τη Super League 2 των δύο ομίλων, έπραξε ακριβώς το ίδιο και για τη νέα χρονιά.
Ομόφωνα οι ΠΑΕ για την προκήρυξη πρωταθλήματος της περιόδου 2022-23 δεν προχώρησαν σε καμία αλλαγή! Το σύστημα διεξαγωγής παραμένει ως έχει, με τις πρώτες έξι ομάδες της κανονικής περιόδου να συνεχίζουν στα πλέι-οφ και τις υπόλοιπες οκτώ στα πλέι-άουτ.
Ο τελευταίος της κατάταξης υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία, ενώ ο προτελευταίος θα δίνει αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.
Ο 14ος δηλαδή, υποβιβάζεται απευθείας και ο 13ος θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2, ενώ δεν προκύπτουν αλλαγές ούτε στα play off, ούτε στα play out. Έτσι, στη Super League 2 οι πρωταθλητές των δύο ομίλων θα παίξουν σε μπαράζ, με τον νικητή να προβιβάζεται και τον ηττημένο να παίζει με τον 13ο της Super League 1, για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία.
Επίσης, το προσεχές διάστημα θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League, για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Στο χθεσινό Δ.Σ. εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν 2022-23 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, ενώ η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου 2023.
Η λήξη του πρώτου γύρου ορίστηκε για τις 13 Νοεμβρίου, λόγω της έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ, ενώ η έναρξη του β’ γύρου προγραμματίστηκε για τις 21 Δεκεμβρίου 2021.
Τα πλέι οφ/πλέι άουτ θα ξεκινήσουν στις 18 Μαρτίου 2023 και θα περατωθούν στις 14 Μαΐου 2023.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass