Πρωταθλητής για 14η φορά ο Μπ. Βαρυτιμίδης

Σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο ακόντιο * Ασημένιος στο άλμα εις μήκος ο Τάσος Κουρδής στο πρωτάθλημα στίβου αθλητών με κινητικά προβλήματα

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2022 20:15

Ο Ελασσονίτης Μπάμπης Βαρυτιμίδης για 14η φορά αναδείχθηκε πανελληνιονίκης στον ακοντισμό στην κατηγορία F55 πετυχαίνοντας νέα πανελλήνια επίδοση με 26.85 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ατόμων με κινητικά προβλήματα που έγινε στη Θεσσαλονίκη.


«Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη τη χρονιά, έδωσα και την ψυχή μου στον αγώνα και ανταμείφθηκα με το χρυσό μετάλλιο» ήταν τα λόγια του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδας στον ακοντισμό. Ο Βαρυτιμίδης πήρε στο σύνολο τρία μετάλλια αφού κέρδισε εκτός του χρυσού στον ακοντισμό και δύο ασημένια στην σφαιροβολία και στη δισκοβολία.
«Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενος, και σε αυτό όλο ήταν δίπλα μου από την αρχή ο προπονητής μου Νίκος Τσόγκας και οι χορηγοί μου Kinesiotherapy.gr, Αρωματικά Βότανα Ολύμπου Φιλύρα, Aplha accounting logistics, Danis Coffee και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γυμναστήριο Forum Fitness Hall για την παραχώρηση του χώρου για τις προπονήσεις μας» έλεγε λίγο μετά την απονομή.

 

koyrdis2.jpg


ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΔΗΣ
Τη δεύτερη θέση στο άλμα εις μήκος στην κατηγορία Τ64 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου πήρε ένας άλλος Λαρισαίος, ο Τάσος Κουρδής, με επίδοση 6.23 στο μοναδικό έγκυρο άλμα που έκανε (τα άλλα πέντε ήταν άκυρα). «Δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, αλλά μια χρόνια έφτασε στο τέλος γεμάτη συγκινήσεις και εμπειρίες. Πάμε για νέους στόχους και όνειρα, άλλωστε σημασία έχει να διαχειρίζεσαι τις αποτυχίες με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνουν τα σκαλοπάτια για την επιτυχία» έλεγε μετά το τέλος του αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass