Πρωταθλητές οι δικηγόροι Ιωαννίνων

Κέρδισαν στο Αλκαζάρ -στον τελικό του 37ου πανελλήνιου πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων- τον «Δράκοντα» Αθηνών με σκορ 2-1 - Τιμή μας που φιλοξενήσαμε τη διοργάνωση, δήλωσε ο Τρ. Τσάτσαρος

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2022 20:40

Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων «Μάριος Ζώνιος» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο φετινό 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στη Λάρισα (αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που ήταν οι κ. Γραβάνης, Ντούμος, Μπένης, Κουματζέλης και Κολοκυθόπουλος).

Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε χθες με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε του Δράκοντα Αθηνών με 2-1.
«Μετά από δύο χρόνια δόθηκε ξανά φέτος η δυνατότητα να διεξαχθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι χαρά μας που η τελική φάση του πρωταθλήματος διεξήχθη στη Λάρισα και τιμή μας που φιλοξενήσαμε τον πρόεδρο τη Ολομέλειας κ. Βερβεσό (σ.σ. αγωνίζεται στην ομάδα του Δράκοντα). Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, του φιναλίστ και φυσικά στη νικήτρια της φετινής διοργάνωσης.
Ο θεσμός έχει καθιερωθεί γιατί δίδεται η δυνατότητα στους δικηγόρους να αλληλεπιδρούν και να χτίζουν σχέσεις φιλίας» δήλωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρος αμέσως μετά τη διεξαγωγή του χθεσινού τελικού.
Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι το σκορ άνοιξε η ομάδα Ιωαννίνων με τον Κοσμά για να ισοφαρίσει ο Δράκοντας με τον Τσέγα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη μετά από σέντρα σουτ του Ζδράβου, ο Ψωμάς στην προσπάθειά του να διώξει σημείωσε αυτογκόλ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μίχος με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Κοντογιώργο.
Αμέσως μετά το παιχνίδι ακολούθησαν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους, καθώς επίσης στον ΜVP του τελικού που ήταν ο κ. Ζδράγος (ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής και δικηγόρος στα Ιωάννινα) και στους διαιτητές.
ΔΡΑΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Μπακάλης, Ψωμάς, Κέζας Β., Γιακουμής, Παππάς, Ελευθεράκης, Κεσσές, Τσαλιάγκος, Γιακασίκογλου, Τσέγας, Λίβας (Μπάμπαλος, Βερβεσός, Μαλγαράς, Φιλιππόπουλος, Παπαμεντζελόπουλος, Λουκάς, Καραμανέας, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Κέζας Απ., Βογιατζής).
ΔΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Πάντος, Σήτος, Κωνσταντής, Κράνας, Γερασίμου, Βράκας, Ζδράβος, Κατσαρός, Δριγκόπολος, Παππάς, Κοσμάς (Μουσαφίρης, Τζούμας, Παΐκας, Παργανάς, Βίλλης, Γόγολος, Μάντζιος, Πετράκης, Ζδράβος, Λαμπρούσης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass