Μετοχές στον Δήμο Λαρισαίων με θέση και στη διοίκηση…

ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2022 21:09

«Από τις 20 Ιουλίου θα κάνω μια σημαντική κίνηση. Θα παραχωρήσω μέρος των μετοχών στον Δήμο Λαρισαίων, με σκοπό να τον αναγκάσω να αναλάβει πρωτοβουλίες που αφορούν το AEL FC ARENA» δήλωσε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε με τον πρώην μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» και όπως ειπώθηκε σε φιλικό του περιβάλλον από τον νέο μεγαλομέτοχο στις προθέσεις του είναι να δοθεί ένα 3% στον Δήμο Λαρισαίων, ώστε να είναι συμμέτοχος στη λαρισινή ομάδα.
Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα προτείνει την είσοδο ενός μέλους από το Δημοτικό Συμβούλιο ή και αν είναι δυνατόν του ίδιου του δημάρχου Λαρισαίων στο διοικητικό σχήμα της ομάδας.
Σε συνδυασμό αυτών των δύο θα ζητηθεί από τον Αχιλλέα Νταβέλη ο Δήμος να πάρει την ιδιοκτησία του Ael Fc Arena (είναι δεδομένο ότι φέτος η ομάδα θα παίζει στο Αλκαζάρ).
Δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει αυτό και σε άλλους φορείς με αντίστοιχους διοικητικούς σε αυτούς (κάποιες πληροφορίες υπάρχουν για φορείς με τους οποίους έχει καλές σχέσεις ο νέος ιδιοκτήτης). Ήδη όλα δείχνουν ότι στο νέο διοικητικό σχήμα θα συμμετέχει ο Γιώργος Καρκανιάς.
Στον Δήμο Λαρισαίων για το θέμα αυτό δεν υπάρχει κάποια συζήτηση, αφού δεν έχει γίνει κάτι επίσημο, μιας και για να εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών, πρέπει να υπάρξει και έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που θα γίνει κατά την πρώτη της συνεδρίαση (εντός της εβδομάδας λογικά…).
Προτεραιότητα υπάρχει στο διοικητικό σχήμα (έχουν γίνει επαφές) και στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.
Στο μεταξύ, με βάση την ανακοίνωση της προηγούμενης ιδιοκτησίας με μεγαλομέτοχο τον κ. Κούγια είχε ανακοινωθεί ότι αύριο θα ξεκινούσε η προετοιμασία της ομάδας, αλλά λογικά αυτό θα γίνει στις 25 Ιουλίου (ίσως και λίγο νωρίτερα), με δεδομένη και την παράταση που δόθηκε στην έναρξη της κατηγορίας (Super League 2).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass