Δίνει τα ...ρέστα του για Καλάθη ο Παναθηναϊκός

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2022 20:10

Ο Παναθηναϊκός θέλει όσο τίποτ’ άλλο να ξαναντύσει στα πράσινα τον Νικ Καλάθη και αποφάσισε να δώσει ...τα ρέστα του, με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Την ώρα που η Φενέρμπαχτσε και ο νέος τεχνικός της Δημήτρης Ιτούδης ...απειλούν την επιστροφή του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση των «πρασίνων» έκανε νέα πρόταση στον Ελληνο-Αμερικανό διεθνή γκαρντ για 4 εκατ. ευρώ με τριετές συμβόλαιο! Από τα 2,8 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο της αρχικής πρότασης, στον Παναθηναϊκό ανέβηκαν λοιπόν κατά 1,2 εκατ. ευρώ στο σύνολο, αυξάνοντας και κατά μία σεζόν τη διάρκεια του συμβολαίου. Στα 33 χρόνια του, ο Καλάθης δεν θέλει να πέσει κάτω από το 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που προβλέπει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν, την ώρα που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του με τους Καταλανούς για αποδέσμευση, κάτι που θα συμβεί βέβαια μόνο εφόσον πάρει το συμβόλαιο που θέλει εκτός Βαρκελώνης.
*Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα και ο Παναθηναϊκός θέλησε να τον αποχαιρετήσει προχθές Σάββατο με ανάρτησή του στο Twitter. «Σε ευχαριστούμε για όλα. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στο μέλλον», ανέφερε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Σέρβο γκαρντ που φόρεσε την πράσινη φανέλα τη διετία 2020-22. Μία ημέρα αφού του είπε «αντίο» και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φράση «αδελφός για μια ζωή», αλλά και μία ημέρα αφότου ο ίδιος ο παίκτης άφησε παράπονα με δήλωσή του για την αντίδραση κάποιων ανθρώπων που είχε εξαιρετική σχέση στον ελληνικό σύλλογο, η ΚΑΕ είχε μόνο καλά λόγια στο δικό της «αντίο». Ο Νέντοβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα, έως το 2025 δηλαδή, και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Βελιγραδίου, στις 7 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass