ΘΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ:

«Τέλος η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, δεν θα πάω εγώ φυλακή…»

*ΜΟΛΙΣ 20 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2022 21:30

«Τέλος η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, δεν θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα. Μέχρι τώρα έχουμε πουλήσει μόλις είκοσι εισιτήρια διαρκείας παρότι τερματίσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ στην τέταρτη θέση. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ. Θα πηγαίνω και εγώ σαν φίλαθλος να βλέπω αγώνες έστω και αν χρειαστεί να κάνω κάποια χιλιόμετρα. Η Λάρισα μπορεί να χάρηκε, να γέμισε το γήπεδο, αλλά δυστυχώς μια ομάδα για να συντηρηθεί χρειάζονται πολλά χρήματα και εγώ δεν τα έχω.


Ο ΕΣΑΚΕ ζητάει να έχει μια ομάδα προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και καλά κάνει. Όταν εμείς έχουμε έσοδα με το ζόρι 250.000 ευρώ, πώς να βγάλουμε τη χρονιά; Φέτος με το ζόρι θα ξεπληρώσουμε τους παίκτες...».
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του μεγαλομετόχου της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ και όπως όλα δείχνουν πέφτουν τίτλοι τέλους στην ομάδα, παρότι πριν έναν μήνα κατάφερε να αποσπάσει τον πανελλήνιο θαυμασμό με τις δύο νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό, το γεμάτο γήπεδο και την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Και συνέχισε: «Θα ανασταλεί η λειτουργία της ΚΑΕ. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα . Εγώ δεν έχω καράβια ούτε εφοπλιστής είμαι ούτε κάνω παρανομίες για να έχω έσοδα από άλλες πηγές. Αν είχα βοήθεια θα μπορούσα να διατηρήσω την ομάδα. Δεν μπορεί να έχουμε έναν Λαρισαίο χορηγό τον Παπαγιάννη και δυο-τρεις επιχειρήσεις που προμηθεύονται και τις ευχαριστώ εισιτήρια διαρκείας».
*Υπάρχουν χρέη;
«Όχι, υπάρχουν κάποιες οφειλές σε παίκτες που τους επόμενους μήνες θα έχουν ξοφληθεί. Εμένα δεν με ενδιαφέρει προσωπικά η προβολή, αλλά θέλω να μπορούμε να βρούμε λύση για το καλό του λαρισινού μπάσκετ.
Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν, ούτε με ενδιαφέρει αυτό. Δεν έχω λόγο να χαλάσω καρδιές. Αυτό μπόρεσα οικονομικά, αυτό έκανα. Θα ακολουθήσω το παράδειγμα του Ζομπανάκη όταν έφυγε από τον ΑΟ Ρεθύμνου».
Και τελειώνοντας ο κ. Ριζούλης είπε ότι δεν πρόκειται να πάρει δάνεια, ούτε να βάλει σε κίνδυνο την επιχείρηση που έχει... Οποιος θέλει να βοηθήσει πρέπει να το κάνει σύντομα...

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass