Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2022 20:17

Καλοκαιρινός επίλογος για τον ΣΕΠΛ


Με τη φιλική αναμέτρηση με τους Πόντιους Κοζάνης, το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 18:45 στο ιστορικό Αλκαζάρ, ολοκληρώνονται οι καλοκαιρινές δράσεις του ΣΕΠΛ για το 2022.
Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τη διοίκηση του ΕΑΚΛ για την παραχώρηση του σταδίου και ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θα πρέπει να προσέλθουν στο στάδιο Αλκαζάρ στις 17:30.

 

Στις 25/7 η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ
Γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ εξελέγη ομόφωνα χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, κατά το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, στη θέση του Γιώργου Πανταζόπουλου του Περιστερίου που παραιτήθηκε. Στο μεταξύ για τις 25 Ιουλίου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση, για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του Συνδέσμου διαχειριστικής χρήσης 2021.
Σχετικά με την τροποποίηση του Κανονισμού Ειδικής Αδειοδότησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Wild Card) θα γίνει διαβούλευση μεταξύ των ΚΑΕ και το θέμα θα συζητηθεί επίσης στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στις 25 Ιουλίου.
Τέλος, σε συνεδρίαση της Γ.Σ. που θα οριστεί, θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση του Κανονισμού Προαδειοδότησης και Αξιολόγησης.

 

Αιτήσεις σωματείων για το Μητρώο του 2022
Από τη ΓΓΑ υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 31/7/22 θα πρέπει τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο σωματεία να υποβάλουν ολοκληρωμένη αίτηση επικαιροποίησης στοιχείων για το Μητρώο έτους 2022. Σε αντίθετη περίπτωση τα σωματεία θα διαγραφούν από το Μητρώο. Στοιχεία για τα εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο, καθώς και για όσα από αυτά έχουν επικαιροποιήσει επιτυχώς τα στοιχεία τους για το 2022, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ στη διεύθυνση https://somateia.gga.gov.gr/eggegramena-somateia. Στη διεύθυνση https:// somateia.gga.gov.gr/aitiseis-2022 είναι αναρτημένα τα στοιχεία που αναφέρουν πόσα σωματεία και ποια έχουν ολοκληρώσει ή όχι την υποβολή της αίτησης για το έτος 2022.

 

Γεν. Συνέλευση στον Λαρισαϊκό
Αύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου, Τσαρουχά 3, στη Ν. Σμύρνη, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Λαρισαϊκού με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
-Οικονομικός απολογισμός.
-Σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass