Μπαίνουν σήμερα οι υπογραφές

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2022 18:25

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η τυπική μεταβίβαση τόσο των μετοχών όσο και των ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη και ώρα 8:00 το απόγευμα σε γνωστό συμβολαιογραφείο της Λάρισας, όπως έχει ανακοινωθεί.
Προχθές στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση μεταξύ του απερχόμενου μεγαλομέτοχου Αλέξη Κούγια και του υποψήφιου αγοραστή Αχιλλέα Νταβέλη, στην οποία συζητήθηκαν και διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας. Έτσι, λοιπόν, από σήμερα και τυπικά ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά τα πλάνα του νέου ιδιοκτήτη.
Πάντως μέχρι στιγμής ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουλίου (αρχικά θα γίνουν οι προβλεπόμενες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών). Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις επί λαρισινού εδάφους, σύμφωνα με το πρόγραμμα, και ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, που θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια. Μάλιστα το πρώτο φιλικό έχει γίνει ήδη γνωστό και θα είναι κόντρα στη Λαμία την Πέμπτη 28 Ιουλίου.
Παράλληλα θα πρέπει να διευθετηθεί και το θέμα της επάνδρωσης του τεχνικού επιτελείου και δη της ανεύρεσης του άμεσου συνεργάτη και βοηθού του Σωτήρη Αντωνίου, ενώ και τα μεταγραφικά θα αρχίσουν να τρέχουν, καθώς στόχος των «βυσσινί» είναι στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό να προστεθούν παίκτες που θα κάνουν ακόμα πιο ποιοτική την ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass