Επιτυχίες στη Λευκάδα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μ.Ν. ΡΑΠΤΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2022 19:55

Οι αθλητές των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου (ακαδημία MARSA) συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου στη Λευκάδα (Superior Cup Lefkada). Στους ομίλους που συγκροτήθηκαν αντιμετώπισαν πολλές ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδος, ήτοι Ολυμπιακός Βάρης, Αστέρας

Μεσολογγίου, Ιόνιος Πρέβεζας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Οδυσσέας Νυδρίου, Α.Ο Πλαγιάς κ.ά. Συμμετείχαν 50 αθλητές των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου των τάξεων Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ και Β’ Γυμνασίου. Η αποστολή των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου ήταν η μεγαλύτερη του τουρνουά και η Κ10 κατέλαβε την 3η θέση, η Κ12 (2) την 5η θέση, ενώ η Κ12 (1) την 1η θέση. Στο Γυμνάσιο σημειώθηκε εντυπωσιακή παρουσία καθώς η Κ14 (1) κατέκτησε την 1η θέση και η Κ14 (2) την 5η αντίστοιχα.
Παράλληλα, η αποστολή συνδύασε την αγωνιστική δράση με διακοπές και βουτιές στο απέραντο γαλάζιο της παραλίας Νικιάνα, αλλά και στην πισίνα του ξενοδοχείου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης επίσκεψη στο Νυδρί και προσκυνηματική επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης έξω από τη Λευκάδα, που αποτελεί μουσείο εκκλησιαστικής τέχνης. Δεν έλειψε από το πρόγραμμα και η περιήγηση στους δρόμους της Λευκάδας, η οποία αποτελεί έναν αξιοζήλευτο προορισμό.
Η αποστολή των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου απέσπασε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών τόσο για την παρουσία της εντός γηπέδων όσο και εκτός.
Την αποστολή συνόδευσαν ο διευθύνων σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων κ. Νικόλαος Ράπτης, οι προπονητές κ. Βησσαρίων Σιακαβάρας, Θανάσης Νικολακούλης, Χρήστος Γκάτας και Κωνσταντίνος Μπόλης, αλλά και αρκετοί γονείς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass