Ο νόμος της σιωπής

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2022 18:56

Μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, που θα υπογραφούν τα συμβόλαια και θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση τόσο των μετοχών όσο και των ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον απερχόμενο ιδιοκτήτη κ. Κούγια στον νέο ιδιοκτήτη κ. Νταβέλη φαίνεται να υπάρχει ένας νόμος σιωπής ανάμεσα στους δύο άνδρες.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία διαρροή και από τις δύο πλευρές σχετικά με το τι θα επακολουθήσει και λογικά όλα θα γίνουν γνωστά μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας.
Το μόνο που φαίνεται να είναι σίγουρο, υπό την έννοια ότι δεν έχει διαψευσθεί μέχρι τώρα από τον νέο ιδιοκτήτη, είναι ότι στο «τιμόνι» της ομάδας θα βρίσκεται ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου και ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου με τις προβλεπόμενες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις επί λαρισινού εδάφους σύμφωνα με το πρόγραμμα και ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, που θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια.
Από την προσεχή Τετάρτη και μετά αναμένεται και η συνάντηση του νέου ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ με τον προπονητή κ. Αντωνίου, καθώς ο χρόνος για τις μεταγραφές και γενικότερα για τις όποιες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας κυλάει.
Στόχος των «βυσσινί» είναι να συμπληρωθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό το έμψυχο δυναμικό της ομάδας σε εύλογο χρονικό διάστημα ούτως ώστε ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass