Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2022 20:10

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ:
Tο «πολυεργαλείο» του Οικονόμου Τσαριτσάνης

«Συστήθηκε» στους φιλάθλους του Νομού Λάρισας κατά την προηγούμενη περίοδο, όταν έλαβε μέρος με τα χρώματα του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του.

Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό Γιάννη Βλαχάκη, ο οποίος - μετά από ένα μικρό πέρασμα από τον Αετό Μακρυχωρίου - επέστρεψε τον Οκτώβριο στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» και πραγματοποίησε μία μεστή χρονιά, υπό τις οδηγίες του Νίκου Φώλλα που πίστεψε στα προσόντα του και τον ενθάρρυνε να μεγιστοποιήσει τις προσπάθειές του.
Πέρα από τα 10 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, όπου κατέγραψε 26 συμμετοχές, ο Βλαχάκης κέρδισε τρεις φορές πέναλτι καθώς οι αντίπαλοι αμυντικοί δυσκολεύονταν να τον ανακόψουν, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω της σωματικής του διάπλασης είχε ουσιαστική συμβολή και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, κάτι που τον καθιστούσε «πολυεργαλείο» για τον προπονητή του.
Όσον αφορά την «επόμενη ημέρα», ο Γιάννης Βλαχάκης είναι σίγουρο ότι θα μιλήσει αρχικά με τη νέα διοίκηση του Οικονόμου, με δεδομένο άλλωστε ότι μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αναπτυχθεί πολύ ισχυροί δεσμοί και στην Τσαριτσάνη θεωρείται πλέον από τα πιο αγαπητά παιδιά που φόρεσαν την πράσινη φανέλα...

 

Παρέμεινε πρόεδρος ο Βαγγέλης Γκάγκος

ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Πρόεδρος για δεύτερη διετία παραμένει στην Τερψιθέα ο Βαγγέλης Γκάγκος, ενώ τα νέα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μπαίνουν δυναμικά στην αρένα με κυρίαρχο «όπλο» τους την αγάπη τους για τον Α.Ο.Μαχητή. Με την πλειοψηφία των μελών να αποτελούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και με κοινό γνώμονα το πάθος για το ποδόσφαιρο, η συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας μοιάζει να είναι δεδομένη. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι: Αθανάσιος Αναστασίου, Αστέριος Γεωργαντζιάς, Απόστολος Ζήσης, Χαράλαμπος Καραβάκας, Χρήστος Παπαδημητρίου, Αθανάσιος Τζιλάκας. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. και η συγκρότησή του σε σώμα.

 

Εκλέγει νέα διοίκηση ο Φαλανιακός

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης θα γίνει Γενική Συνέλευση του Φαλανιακού με θέματα:
Α) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Β) Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Σαλάχ

- ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ

- ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2025

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Αγγλίας, όπως ανακοίνωσε χθες ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ.
Η Λίβερπουλ δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας, αλλά το Sky Sports μετέδωσε ότι ο Αιγύπτιος διεθνής υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025.
Στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο ηγέτης της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Στα 16 εκατομμύρια ευρώ οι ετήσιες απολαβές του Αιγύπτιου σταρ.
«Νιώθω υπέροχα και είμαι ενθουσιασμένος για να κερδίσω τρόπαια με το κλαμπ. Είναι μία χαρούμενη μέρα για όλους» ανέφερε μετά την ανακοίνωση της παραμονής του ο Σαλάχ στην ιστοσελίδα των «κόκκινων».
«Πήρε πολύ λίγο χρόνο, νομίζω, για ν’ ανανεώσω, αλλά τώρα όλα έχουν τελειώσει κι αυτό που πρέπει να κάνουμε στο εξής είναι να επικεντρωθούμε σ’ αυτά που έρχονται. Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε πως στα τελευταία πέντε έξι χρόνια η ομάδα συνεχώς ανεβαίνει. Την περασμένη σεζόν φτάσαμε κοντά στο να κατακτήσουμε τέσσερα τρόπαια, αλλά δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα της περιόδου χάσαμε τα δύο», πρόσθεσε ο Σαλάχ. Τη σεζόν που έκλεισε πρόσφατα ο Αιγύπτιος σταρ σκόραρε 23 φορές στο πρωτάθλημα, για να μοιραστεί το «χρυσό παπούτσι» της Premier League με τον επιθετικό της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ-μιν. Ο 30χρονος στράικερ πέτυχε συνολικά 31 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και του Λιγκ Καπ.

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων, έχει ως ακολούθως:

10:35    COSMOTE SPORT 8 HD    ERC SS1    Strazde 1 - Λετονία
11:25    COSMOTE SPORT 8 HD    ERC SS2    Mundigciems 1 - Λετονία
11:50    COSMOTE SPORT 5 HD    Formula 3    Σίλβερστοουν, Ηνωμένο Βασίλειο - Sprint Race
12:15    COSMOTE SPORT 8 HD    ERC SS3    Kakisi 1 - Λετονία
13:50    COSMOTE SPORT 5 HD    Formula 1 Γκραν Πρι Βρετανίας    Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3
14:00    ΕΡΤ Sports 1    Formula 1, Grand Prix Μ. Βρετανίας, 3ες ελεύθερες δοκιμές
15:20    COSMOTE SPORT 5 HD        W Series Σίλβερστοουν, Ην
16:30    Novasports Start    ΠΑΟΚ – Χρόνιγκεν    Διεθνής Φιλικός Αγώνας
16:30    COSMOTE SPORT 1 HD    Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός    Διεθνής Φιλικός Αγώνας
16:50    COSMOTE SPORT 5 HD    Formula 1 - Γκραν Πρι Βρετανίας    Κατατακτήριες Δοκιμές
16:55    ΕΡΤ2    Formula 1 - Γκραν Πρι Βρετανίας    Κατατακτήριες Δοκιμές
18:55    COSMOTE SPORT 5 HD    Formula 2 2022    Σίλβερστοουν
19:00    ΕΡΤ Sports 2    Μεσογειακοί Αγώνες | Τρίτη μέρα    Στίβος
20:00    COSMOTE SPORT 4 HD    Σικάγο Σκάι - Φοίνιξ Μέρκιουρι    WNBA

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass