Η Τσέλσι κλείνει τον Ραφίνια

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2022 20:35

Η Τσέλσι έχει βγει στην «αγορά» με διάθεση να επενδύσει πολλά χρήματα και λίγο μετά την πρόταση που κατέθεσε στη Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Ραχίμ Στέρλινγκ, είναι πλέον έτοιμη να κάνει το μεγάλο «χτύπημα»: Να κλείσει τον Ραφίνια της Λιντς, ο οποίος αποτέλεσε βασικό στόχο της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου κατέθεσαν πρόταση 64 εκατ. ευρώ προς τα «παγόνια» για την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου εξτρέμ και δείχνουν πως υπερκαλύπτουν τα «θέλω» της Λιντς για την παραχώρησή του. Κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει η «Μπάρτσα». Όπως επισημαίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Τσέλσι είναι πλέον σε συζητήσεις και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να συμφωνήσουν στους οικονομικούς όρους του δικού του συμβολαίου και δεν αποκλείεται έως το τέλος της εβδομάδας να έχει «κλειδώσει» το deal. Ο Ραφίνια έχει συμβόλαιο με τη Λιντς έως το καλοκαίρι του 2024.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass