Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Οικονόμου

*Αναμένεται «αλλαγή φρουράς» στην προεδρία

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2022 20:50

Με χαρακτηριστικά σημαντική προσέλευση μελών του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Στη διαδικασία, την οποία επόπτευσε η ορισθείσα από τον Δικηγορικό Σύλλογο επικεφαλής της Εφορευτικής Επιτροπής Ζωή Τριανταφύλλου, έλαβαν μέρος 109 ψηφοφόροι που ανέδειξαν τους εκλεκτούς τους για να καθοδηγήσουν κατά τη νέα περίοδο την αγαπημένη τους ομάδα.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, εξελέγησαν (κατ’ αλφαβητική σειρά) οι Σταύρος Αναγνωστούλης, Ιφιγένεια Βίτκου, Γιώργος Ζήβης, Θωμάς Κουλακιώτης, Θανάσης Κώτσιος, Δημήτρης Μιχούλης, Δημήτρης Νταρής, Κώστας Νταρής, Γιώργος Παπαευθυμίου, Βαγγέλης Πάσχος, Γιάννης Σκάντζος, Βασίλης Τζιούργκανος, Λάζαρος Τριανταφύλλου και Γιώργος Τσολάκης.
Οι εκλεγέντες θα συναντηθούν αύριο το βράδυ, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα και στη συνέχεια, να δρομολογήσουν την επίλυση των θεμάτων που εκκρεμούν εν όψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται να υπάρξει «αλλαγή φρουράς» στην προεδρία του Συλλόγου, με τον Σταύρο Αναγνωστούλη, διακεκριμένο γιατρό, να διαδέχεται τον Δημήτρη Μιχούλη, που θα παραμείνει, πάντως, ενεργός στα δρώμενα του Οικονόμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass