Σε γερές βάσεις προχωρά ο σχεδιασμός του Αχιλλέα Φ.

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ «ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ» - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2022 20:25

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Στον Αχιλλέα προχωρούν στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, θέλοντας να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ – DETOX, με στόχο να διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία και να πετύχουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
Πρωταρχικό μέλημα του ήδη υπάρχοντος Δ.Σ. ήταν η διεύρυνσή του, με ανθρώπους που έχουν δυναμική, όραμα και ενδιαφέρονται εμπράκτως για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Έτσι προστίθενται σε αυτό οι κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, Χρήστος Τσαπραΐλης, Γιώργος Δεληδήμος, Πέτρος Μπανιάς και η εταιρεία Perseus Arm με εκπρόσωπό της τον κ. Αράμ Σπαρταλιάν, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες που θα βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια, όπως επίσης θα γίνει και ο καθορισμός ρόλων για τη νέα σεζόν.

 

Β. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ
Στον πάγκο της ομάδας, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τη νέα σεζόν θα συνεχίσει ο κ. Βασίλης Μπακογιάννης, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα της περσινής χρονιάς και μέσω της δουλειάς του κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Αχιλλέα.
Ο κ. Μπακογιάννης στις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν τόνισε τα εξής: «Ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι ένα ιστορικό σωματείο, με πολύ μεγάλες επιτυχίες και τεράστια δυναμική που επιβάλλεται να πρωταγωνιστεί και να δίνει στον κόσμο του χαρά, ελπίδα και όραμα. Το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο και οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα πρώτα απ’ όλα αγαπούν τον Αχιλλέα και έχουν τεράστια διάθεση προσφοράς στον Σύλλογο, η συνεργασία μας είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα και όλοι μας έχουμε κοινό στόχο και σκοπό να κάνουμε τον Αχιλλέα ξανά πρωταγωνιστή.
Η περσινή σεζόν μού έδωσε τη δυνατότητα να αξιολογήσω, να καταλάβω και να μάθω και εγώ τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές μας πρόκειται για παιδιά που έχουν διάθεση και «δίψα», γνωρίζουν πολύ καλά πού βρίσκονται, τις απαιτήσεις, τα θέλω, αλλά και την τεράστια δυναμική του Συλλόγου.
Στόχος είναι αυτό το μοντέλο της περσινής σεζόν να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο με την ίδια βάση, τον κοινό στόχο και σκοπό. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και να του δώσουμε όραμα, ελπίδα και χαρά».

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Πρωταρχικός στόχος του προπονητικού επιτελείου και της Διοίκησης ήταν οι ανανεώσεις του «κορμού» της περσινής ομάδας, κάτι που οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, καθώς ήδη έχει διευθετηθεί μεγάλο μέρος των επαφών με τους ποδοσφαιριστές.
Επίσης τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με στόχο την ποιοτική ενίσχυση των «Μυρμιδόνων» με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα ταιριάξουν στο στυλ παιχνιδιού του Βασίλη Μπακογιάννη. Ήδη οι άνθρωποι του Συλλόγου σε απόλυτη συνεργασία με τον κ. Μπακογιάννη έχουν «κλειδώσει» σε μεταγραφικούς στόχους, «χτενίζοντας» τη μεταγραφική αγορά και βρίσκονται σε επίπεδο συμφωνιών με αρκετούς ποδοσφαιριστές, με το μόνο που απομένει να είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

Ν. ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
Από πλευράς Δ.Σ. ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσιανάκας μετά τις πρώτες εξελίξεις έκανε την πρώτη τοποθέτησή του. Αναφορικά με τη διεύρυνση του Δ.Σ. τόνισε πως: «Στόχος μας ήταν και παραμένει ο Αχιλλέας Φαρσάλων να λειτουργεί με ομαδικότητα και κοινούς στόχους από την κορυφή έως και τη βάση του. Εμείς ξεκινήσαμε ένα νέο μοντέλο Διοίκησης του Συλλόγου, αποτελούμενο από ανθρώπους που αγαπούν τον Αχιλλέα Φαρσάλων και έχουν διάθεση για προσφορά με σεβασμό στην ιστορία και τη δυναμική του. Με ισότητα, αλλά και ξεκάθαρους ρόλους είδαμε το νέο διοικητικό μοντέλο να γίνεται όλο και περισσότερο βιώσιμο και πλέον βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εκ νέου διεύρυνση του Δ.Σ. μας με ανθρώπους που αν μη τι άλλο έχουν αποδείξει πολλάκις τη στήριξη και την αγάπη τους στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Οι στόχοι μας φέτος είναι υψηλοί, καθώς στοχεύουμε στην άνοδο της ομάδος στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου».
Όσον αφορά την ανανέωση του κ. Μπακογιάννη δήλωσε τα εξής: «Ο κ. Μπακογιάννης είναι ένας προπονητής που επί σειρά ετών έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο ποδόσφαιρο με απόλυτα επιτυχημένες πορείες σε αρκετούς πάγκους.
Στον Αχιλλέα Φαρσάλων από την πρώτη στιγμή μας έδειξε τη διάθεσή του, το όραμα και την εργατικότητά του, αλλά και τη «δίψα» για να επαναφέρει τον Αχιλλέα Φαρσάλων σε ρόλο πρωταγωνιστή, κάτι που φέτος αποτελεί για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα και είναι ο κύριος στόχος μας».
Για τις ανανεώσεις και την ενίσχυση δήλωσε τα ακόλουθα: «Τις περασμένες σεζόν χτίστηκε ένας «κορμός» και πάνω σε αυτόν τον κορμό προστίθενται συνεχώς κομμάτια για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε αφήνει τόσο σε εμάς όσο και στο προπονητικό επιτελείο μια πολύ ευχάριστη εικόνα όσον αφορά τη δυναμική της ομάδας μας και τη «δίψα» και τη θέληση των περισσότερων παιδιών που σε συνδυασμό με τις δυνατότητες και το ταλέντο τους έδειξαν ότι μπορούν να «κουμπώσουν» στο παζλ και να διευρύνουν τον κορμό. Έτσι πλέον σκοπός μας είναι μαζί με το τεχνικό επιτελείο να στοχεύσουμε σε ποδοσφαιριστές που θα έχουν την ίδια λογική, θέληση και στόχους και παράλληλα να ταιριάζουν με το ποδοσφαιρικό στυλ του προπονητή μας και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο του Αχιλλέα Φαρσάλων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass