Οχι δάκρυα για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 89-43 ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η-4η ΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2022 21:30

«Don’t Cry For Me Argentina» είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Εβίτα Περόν, τη συμπαραστάτισσα των φτωχών της Αργεντινής και ταιριάζει γάντι στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ. «Όχι δάκρυα για τη ΛΑΡΙΑΣ ΚΑΕ (να το παραφράσουμε λίγο) που χάρισε στιγμές χαράς στους Λαρισαίους φιλάθλους με την ξέφρενη πορεία της μέχρι τον τελευταίο αγώνα της ημιτελικής σειράς κόντρα στον ΠΑΟ (έχασε με 3-2, αφού ηττήθηκε χθες στο ΟΑΚΑ εύκολα με 89-43) και απέδειξε ότι το μπάσκετ είναι και για τις φτωχές ομάδες, αφού με 500.000 ευρώ αγωνιστικό προϋπολογισμό κόντρα σε μια ομάδα με δεκαπλάσιο, και έγινε αντικείμενο θαυμασμού σε όλη τη χώρα.


Μπράβο πραγματικά σ’ αυτήν την ομάδα που κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο στο άθλημα, γεμίζοντας δύο φορές το Κλειστό της Νεάπολης. Συγχαρητήρια στη διοίκησή της, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της που έδωσαν όραμα σε εκατοντάδες νέα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ και η Λάρισα να συνεχίζει την παραγωγική της διαδικασία με παίκτες πρώτης γραμμής, όπως οι: Νικόδημος, Σταυρόπουλος, Ζώης, Λαλάκης, Κουραμάς, Σπηλιώτης, Λέκκας, Ντικούδης, Σπανούλης, Κόμματος (πέτυχε και σαν πρόεδρος...), Καραπαστόλου, Λόλας, Αγγελακόπουλο, Γκιουλέκας και άλλους...
Το μπάσκετ επέστρεψε και αναμένεται στις 30 Ιουνίου στον αγώνα των Εθνικών ομάδων Ελλάδας-Μεγάλης Βρετανίας να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στην πόλη.
Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ δεν έκανε απλά μια εξαιρετική πορεία, αλλά πρόσφερε και θέαμα...
Και ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ θα παίξει στον μικρό τελικό με τον Προμηθέα Πατρών, έχοντας μειονέκτημα έδρας.
Χθες η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ έχασε για δύο λόγους, πρώτον γιατί οι ήττες στη Λάρισα συσπείρωσαν τον Παναθηναϊκό που δεν άφησε τίποτα στην τύχη (μέχρι και ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στο γήπεδο), ενώ οι παίκτες της δεν μπορούσαν να δώσουν σε 12 μέρες επτά παιχνίδια. Οι αντίπαλοι παίζοντας δύο αγώνες κάθε εβδομάδα (ένα σε πρωτάθλημα και ένα σε Ευρωλίγκα) μπορούν και ξεπερνάνε δυσκολίες, ενώ αυτοί του Φώτη Τακιανού πρώτη φορά βρέθηκαν σε τέτοιες καταστάσεις. Για παράδειγμα ο Στέφαν Μούντι που έμεινε χαμηλά με 6 πόντους (2/8 σουτ), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 27’10’’ συμμετοχής.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο Φώτης Τακιανός ξεκίνησε με τη γνώριμη πεντάδα των Μούντι, Καράμπελα, Μπέρζινς, Κρουμπάλι και Μάριτς, πάνω σε Σίβα, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Ουάιτ και Παπαγιάννη, αλλά από την αρχή φάνηκε η άσχημη μέρα. Μετά από τη νευρικότητα του πρώτου λεπτού, ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε με 10-2 στο 4.30. Εκεί όμως όσο και αν φαίνεται παράξενο τελείωσε και το παιχνίδι. Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ σε εκείνο το σημείο είχε 1/9 σουτ και πολλές κακές επιλογές στην επίθεση...
Στο δεκάλεπτο το αποτέλεσμα ήταν 28-12, με τους γηπεδούχους να έχουν 6/8 τρίποντα (ο Οκάρο Γουάιτ είχε 3/3), ενώ οι φιλοξενούμενοι 2/10. Ακριβώς αντίστροφη εικόνα με τα προηγούμενα παιχνίδια που κυριαρχούσε η ΛΑΡΙΣΑ.
Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου στο 18.30 το σκορ ήταν 46-19 για να τελειώσει το ημίχρονο 46-23. Στο πρώτο μισό του αγώνα το «τριφύλλι» μέτρησε 8/15 τρίποντα, με τους Οκάρο Γουάιτ και Ιωάννη Παπαπέτρου να έχουν από 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Συνολικά είχε 18/35 σουτ και 26 ριμπάουντ, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ είχε μόλις 23% εντός παιδιάς (10/32 σουτ).
Στο δεύτερο ημίχρονο το μοναδικό ερώτημα ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και η διαφορά, αφού ο Παναθηναϊκός είχε κυριαρχήσει με τους παίκτες να προσφέρουν θέαμα στους 6.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.
Το τελικό 89-43 ήρθε φυσιολογικά...
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Από τον Παναθηναϊκό ο Οκάρο Γουάιτ βρήκε και πάλι επιθετικό ...σφυγμό, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 17 πόντους και έχοντας το απόλυτο στα σουτ εντός πεδιάς (6/6). Άξιος συμπαραστάτης του ο Γιώργος Παπαγιάννης με ακόμα ένα νταμπλ-νταμπλ (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Από τη Λάρισα προσπάθησε ο Ουσμάν Κρουμπάλι με 11 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 28-12, 46-23, 73-35, 89-43.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Κανείς δεν ασχολήθηκε με τους διαιτητές της αναμέτρησης Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Μαλαμά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βόβορας): Σίβα, Παπαγιάννης 10, Παπαπέτρου 11 (1), Γουάιτ 17 (4), Νέντοβιτς 16 (3), Μέικον 14 (4), Μποχωρίδης 2, Κασελάκης, Χουγκάζ, Έβανς 6, Μαντζούκας 5 (1), Σαντ Ρος 8.
ΛΑΡΙΣΑ (Φώτης Τακιανός): Κρουμπάλι 11 (1), Καράμπελας, Μπερζίνς 2, Μάριτς 4, Μούντι 6 (2), Χάντσον 2, Τσαϊρέλης 4, Βησσαρίου, Σπυρόπουλος, Ζάρας 10 (2), Παπαντωνίου 4 (1).
Ομαδικά στατιστικά - Παναθηναϊκός: 22/37 δίποντα, 14/28 τρίποντα, 3/5 βολές, 49 ριμπάουντ (35 αμυντικά + 14 επιθετικά), 24 ασίστ, 15 λάθη, 7 κλεψίματα, 4 μπλοκ.
Ομαδικά στατιστικά - Λάρισα: 11/36 δίποντα, 6/27 τρίποντα, 3/5 βολές, 25 ριμπάουντ (15 αμυντικά + 10 επιθετικά), 11 ασίστ, 14 λάθη, 8 κλεψίματα, 1 μπλοκ.

 

giannakopoulos.jpg

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από το κλειστό του ΟΑΚΑ, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» για να παρακολουθήσει παιχνίδι της ομάδας του.
Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ μόνο ...τυχαία δεν ήταν. Κάτι που φάνηκε στο πέμπτο παιχνίδι των ημιτελικών, καθώς επέστρεψε και στο ΟΑΚΑ μετά την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί από τα κοινά της ΚΑΕ.
Ωστόσο λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου αποχώρησε εκνευρισμένος ύστερα από αποδοκιμασίες από μικρή μερίδα των οργανωμένων.

itoudis-dedas.jpg

 

ΠΑΡΩΝ ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
Ο προπονητής της Εθνικής Δημήτρης Ιτούδης βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε διά ζώσης τον αγώνα μαζί με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Στέφανο Δέδα. Ο Δημήτρης Ιτούδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από οκτώ χρόνια, κλείνοντας τον κύκλο του στην «ομάδα του στρατού» στο φινάλε των τελικών της VTB League και την ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο τελευταίο παιχνίδι.

Ενταση με Μουντι
Στα μέσα της τρίτης περιόδου υπήρξε ένταση πίσω από τον πάγκο της Λάρισας, όταν οπαδοί των γηπεδούχων έβριζαν τον Μούντι και εκείνος, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Δημόσιας Τηλεόρασης, πέταξε νερό στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή να αδειάσουν εκείνες οι θέσεις!
Ο πάγκος της ΛΑΡΙΣΑΣ χρεώθηκε με τεχνική ποινή, ενώ άδειασαν οι θέσεις πίσω από τον πάγκο της λαρισινής ομάδας.

 

RIZOULHS_KALH.jpg

ΘΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ:

Συνεχίζουμε...

Ο μεγαλομέτοχος της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ Θόδωρος Ριζούλης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην «Ε»: «Συνεχίζουμε, πάμε παρακάτω. Η σειρά με τον Παναθηναϊκό τελείωσε και τώρα έχουμε τα παιχνίδια με τον Προμηθέα Πατρών. Θέλουμε την τρίτη θέση».

 

25809529.jpg

 

ΦΩΤΗΣ ΤΑΚΙΑΝΟΣ:
Ευχαριστημένοι που φτάσαμε μέχρι εδώ

Μπορεί η Λάρισα να ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ, αλλά η πορεία της ήταν εκπληκτική σε αυτήν την Basket League και αυτή εξήρε ο τεχνικός της Φώτης Τακιανός, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που η ομάδα του δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:
«Τελείωσε η σειρά με τον Παναθηναϊκό. Φτάσαμε να παίξουμε την πρόκριση σε 5 παιχνίδια. Η σειρά ήταν πολύ δύσκολη. Παίξαμε το 5ο παιχνίδι εκτός έδρας. Ήμασταν ξεκάθαρα αουτσάιντερ. Η επιθετικότητα της άμυνας του Παναθηναϊκού, μας δημιούργησε πρόβλημα, μας αποσυντόνισε και μας οδήγησε σε λάθος επιλογές και μας έκανε όχι τόσο επιθετικούς στην άμυνά μας. Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια θέση είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα. Εμείς αν χρησιμοποιήσουμε τη λέξη ηττημένος, δεν θα είναι σωστό. Μας τοποθετεί αυτή η σειρά σε ένα επίπεδο νικητή. Χάσαμε ένα παιχνίδι.
Καταθέσαμε ψυχή και σώμα στο παρκέ και δυσκολέψαμε πάρα πολύ αυτήν την ομάδα. Το να αναγνωρίζεται απ’ όλους και από ένα κλαμπ, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι παράσημο για όλους. Είναι επίσης πολύ δύσκολη σειρά. Αρχίζουμε με εκτός έδρας παιχνίδι. Το πλεονέκτημα το έχει ο Προμηθέας. Έπαιξαν 3 παιχνίδια, παίξαμε 5. Πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Θα παρουσιάσουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Αν έχουμε δυνάμεις, θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί με τον Προμηθέα».
Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε τα εξής: «Τελειώνουμε τη σειρά και είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι σε απόλυτο βαθμό. Μερικές φορές, η ήττα γράφει την ιστορία της, όπως έγινε και σε αυτό το ματς, όπου εμείς μπορούμε να πούμε πως εξωθήσαμε σε 5ο ματς μια μεγάλη ομάδα.
Αναφορικά με το παιχνίδι, ξέραμε πως θα ήταν διαφορετικό, γιατί διακυβευόταν η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στους τελικούς. Δεν ματσάραμε ποτέ στην ταχύτητα, την ένταση και τις επαφές του Παναθηναϊκού, δεν δείξαμε ανάλογη αντίδραση κι εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ματς, προσπαθώντας να ακολουθήσουμε έναν ρυθμό, χωρίς να τα καταφέρουμε. Η κούραση έπαιξε τον δικό της ρόλο, καθώς δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε με τέτοιον ρυθμό σε συνεχόμενα παιχνίδι. Μπορεί στη Λάρισα να καλύψαμε τα κενά μας με αυταπάρνηση και μεγάλη διάθεση, αλλά δεν τα είχαμε αυτά και λογικά οδηγήθηκε εκεί το σκορ».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ:
Συγχαρητήρια στη Λάρισα

Ο Γιώργος Βόβορας ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την αντίδραση των παικτών του στο Game 5 με τη Λάρισα, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να ζητά αυτήν τη σκληράδα και στους τελικούς, συγχαίροντας παράλληλα τους «κυανόλευκους». Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
«Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στη Λάρισα για την εκπληκτική σεζόν που έκανε. Ο κόουτς Τακιανός έστησε μια ομάδα με εκπληκτική νοοτροπία. Ως προς το ματς, από το πρώτο δευτερόλεπτο δείξαμε ότι μας πείραξε η τελευταία ήττα στη Λάρισα και παίξαμε άμυνα για 40 λεπτά. Για μένα είναι και ο μόνος τρόπος να έχεις απαιτήσεις στους τελικούς, κάτι που εκφράσαμε με τον σωστό τρόπο αυτήν τη φορά».
-Για τα διαφορετικά πρόσωπα του Παναθηναϊκού: «Η τακτική είναι ένα κομμάτι, που όλοι δουλεύουν, αλλά πρέπει σε αυτό το σημείο να κάνεις για αρχή τα βασικά. Σε αυτό το ματς ακολουθήσαμε απόλυτα την τακτική. Είμαστε μια ομάδα με πολύ ταλέντο, αλλά για να το εκφράσει πρέπει πρώτα να παίξει άμυνα και δεν είναι η πρώτη φορά που με το πιστόλι στον κρόταφο είχαμε καλά ματς. Για να έχουμε τύχη στους τελικούς, πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία στο ΣΕΦ και να μη χαλαρώσουμε».
-Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είμαι στην ομάδα από το 2012 με ορισμένα διαλείμματα κι έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές και χαρές. Ένιωσα ικανοποίηση, που ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Θεωρώ ότι η μικρή μερίδα οπαδών που δεν χάρηκε, δεν εκφράζει τον σύλλογο και δεν πρέπει να μπούμε σε εσωστρέφεια. Έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε όλοι μαζί, πετυχαίνουμε πολλά».
-Για το rotation στους τελικούς: «Είναι μια σειρά, όπου κάθε ομάδα προσπαθεί να κάνει ένα βήμα μπροστά με μικρά πραγματάκια. Πρέπει να ετοιμάσουμε μια ομάδα, που θα είναι έτοιμη να παίξει μια πολύ σκληρή σειρά, πνευματικά και σωματικά, με έναν Ολυμπιακό, που έκανε εξαιρετική σεζόν».
-Για τη σπίθα που εμφάνισε στο τελευταίο ματς η ομάδα: «Ήταν τελικός για εμάς. Έγιναν πράγματα στο 4ο ματς, που μας πείραξαν και η σκέψη μας ήταν να περάσουμε στους τελικούς και να δείξουμε ότι το αξίζουμε, με τους παίκτες μας να βγάζουν εγωισμό».

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ:
Χαρούμενοι για τον Γιαννακόπουλο, δεν χρειάζεται εσωστρέφεια

Χαρούμενος για την επανεμφάνιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, αλλά και προβληματισμένος από τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από μερίδα οπαδών, που είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πρώτο δεκάλεπτο, δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» επί της Λάρισας και την πρόκρισή του στους τελικούς της Α1 Ανδρών / Basket League.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα του αουτσάιντερ στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου έχουν ως εξής:
«Ήταν μία περίεργη μέρα, ένα περίεργο ματς. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και τη Λάρισα. Παίξανε πολύ καλό μπάσκετ και βγάζουν μία υγεία στο γήπεδο. Μας έβαλαν δύσκολα και είναι καλό για τον κόσμο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιδράσαμε σήμερα και παίξαμε πιο δυνατά, στο δικό μας το επίπεδο, ενέργειας και προσπάθειας. Βγάλαμε θέληση και εγωισμό που θέλουμε να έχουμε μαζί μας και στους τελικούς.
Είναι περίεργη κατάσταση, δεν το έχω ανοίξει ακόμη να δω πώς είναι. Οι γιατροί έχουν κάνει καλή δουλειά να με βοηθήσουν, ώστε να μπορεί να παίξω. Είμαι καλά. Είναι περίεργο σημείο. Η σειρά των τελικών θα είναι ιδιαίτερη, μπαίνουμε σαν αουτσάιντερ. Να μαζευτούμε, να μαζέψουμε δυνάμεις και να μπούμε στη σειρά.
Να πω πως όλοι στον σύλλογο είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε μετά από δύο χρόνια. Έχει προσφέρει πολλά. Οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν από μία μικρή μερίδα που κάνει κακό στον Παναθηναϊκό και πρέπει να απομονωθεί. Δεν χρειάζεται εσωστρέφεια και να μαλώνουμε μεταξύ μας. Δεν ταιριάζει στον σύλλογο αυτόν, πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει προσφέρει και ήταν πολύ σημαντική. Ακόμη και από απόσταση είναι κοντά μας και χαιρόμαστε που ήταν στο γήπεδο».

 

Πρόστιμο στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ
2.000 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ!

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον προπονητή των «πρασίνων», Γιώργο Βόβορα, για όσα αναγράφονταν στο φύλλο αγώνα του 4ου ημιτελικού των πλέι οφ της Basket League με τη Λάρισα.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, του οποίου νικήτρια αναδείχτηκε η Λάρισα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά, είχε επικρατήσει ένταση με τον Γιώργο Βόβορα να συγκρατείται από τον τιμ μάνατζερ των Θεσσαλών, Άρη Γκαμπέτα.
Αναφορικά, στη Λάρισα, η θεσσαλική ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο συνολικού ύψους 3.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, στη Λάρισα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ για την ακατάλληλη θερμοκρασία στο γήπεδο και πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ για λοιπά παραπτώματα.
Αναλυτικά στην απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται:
«7/8-6-2022
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) και ο Γ. ΒΟΒΟΡΑΣ, προπονητής της ΚΑΕ, από το αποδιδόμενο σε αυτούς παράπτωμα του άρθρου 18 παρ. 2 Α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-6-2022.
46/8-6-2022
ΛΑΡΙΣΑ
1. Επιβάλλεται στη Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ):
α) για παράπτωμα που αφορά την ύπαρξη κατάλληλης θερμοκρασίας του γηπέδου χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ) και
β) για τα παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 5-6-2022.
2. Απαλλάσσεται ο Θ. ΡΙΖΟΥΛΗΣ, μέλος Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ, του αποδιδόμενου σ’ αυτόν παραπτώματος του άρθρου 18 παρ. 2 Α του Κανονισμού για τον ως άνω αγώνα».

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass